neděle 27. ledna 2013

TAG: 7 kosmetických hříchů

Tak mě napadlo, že bych také mohla začít s tím, co je teď poslední dobou hodně oblíbené - TAG. Zatím si netroufám na video TAG, proto tu máte těch 7 hříchů v tomto příspěvku. Tak já se do toho pustím, a budu ráda, pokud by jste pokračovali a dali mi pak třeba odkaz dolů do komentářů. 

1. Tvůj nejlevnější produkt v kosmetické sbírce?
Když se nad tím tak zamyslím, napadá mě kosmetická vazelína, která stojí okolo 89Kč a je obsah balení je docela velký. Co se týče dekorativní kosmetiky, tak je to asi značka ESSENCE, tu mám moc ráda. 

2. Tvůj nejdražší produkt v kosmetické sbírce?
Musím říct, že já moc drahou kosmetiku ani nemám, kupuji si opravdu jen ty celkem levné, protože pod drahou kosmetikou si představuji věci za 1000Kč a víc. Nejdražší budou asi štětce na obličej, kupovala jsem je v Oriflame a stáli mě asi 500Kč.


3. Který výrobek zároveň miluješ i nenávidíš?  
Tak tahle otázka je pro mě jednoduchá - jsou to různé lesky na rty. Vypadají opravdu hezky, ale některé dělají na puse takové ty žmolky a nemám ráda, když se mi pak rty slepují. Tak jsou to jednoznačně lesky na rty.

4. Jaký je tvůj nejchutnější produkt v kosmetické sbírce? 
Jediné, co se většinou ochutnává jsou rtěnky, balzámy, nebo lesky na rty. Můj nejchutnější produkt je asi lesk na rty od ESSENCE, z nějáké limitované edic a je to příchuť jahody.

5. Který produkt nepoužíváš, protože jsi líná? 
Podkladové báze. Nepoužívám je kvůli tomu, že se bojím, aby se mi neudělal ekzém na obličeji, protože mám dost citlivou pleť. Ale pokud jdu někam večer, tak ho používám, líčení pak opravdu vydrží o dost déle.

6. Který produkt ti přidá na sebevědomí? 
Tvářenka nebo bronzer. Dokáže obličej hezky upravit, a protože mám hodně světlý obličej, tyto dva výrobky používám pokaždé, když se nalíčím. Zvýrazní mi obličej. Teď mám nejraději HD tvářenku od ELF.

7. Který kosmetický produkt bys nejraději dostala darem? 
Teď bych byla šťastná za BB cream od SKIN 79. Poslední dobou si na ně brousím drápky, nejradši bych byla za těch 5 vzorečků, co prodávají v dárkovém balení. Škoda, že Ježíšek už byl :D

Pokud se rozhodnete pokračovat, hoďte mi odkaz do komentářů, ráda si počtu :) TAG jsem našla na portálu proslecny.cz :))

3 komentáře :

  1. Na BB od SKIN79 mám taky zálusk, teda na více verzí, zatím mám od nich jeden a dost se mi zamlouvá :) Jinak báze taky nepoužívám, já jsem tak líná, že jsem si ještě žádnou nekoupila :-D ale pod oční stíny, tam bázi používám vždycky :)

    OdpovědětVymazat
  2. pekny clanok, clovek sa dozvie viac aj ked som tu len prvykrat :)
    pozyvam ta na moj blog http://yvettamikulova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem si ho zkusila. Pokud se chceš na něj podívat tak se koukni tady : http://lucysworlds.blogspot.cz/2013/02/tag-7-kosmetickych-hrichu.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops