sobota 26. ledna 2013

RECENZE na rozjasňující oční stíny ESSENTIALS ELF

Krásné ráno.
Tak abych se taky zmínila o včerejším plesu. Bylo to moc hezky, opravdu se mi to líbilo. Domů jsme přišli už okolo 12, ale já jsem byla tak unavená, že jsem hned usnula. Takže se ples vydařil, teď se budu těšit na další. Jdeme 8.února na ples zdrávky, a budeme tam dělat tombolu, tak se nám tam snad bude líbit. A teď šup k dnešní recenzi. Mohli jste si všimnout, že jsem si před časem objednávala věci z ELF. A musím říct, že mě tato značka vyhovuje. Četla jsem na ní mnoho záporných, ale i kladných věcí, tak jsem si řekla, že to taky vyzkouším. V internetovém obchodě měli ještě slevy, takže jsem neváhala a objednala si asi 7 věcí. Každá z nich se mi líbí a za tu cenu je to bomba. Dnes bych se ráda zaměřila na oční stíny ESSENTIALS  ze základní řady. Hodně lidí právě na tuhle základní řadu nadává, mě zas tak špatná nepřijde. Objednala jsem si ROZJASŇUJÍCÍ stíny v odstíny day 2 night, velikost balení je 2,5g, takže klasické oční stíny. Moc se mi líbí, že je v balení i malý štěteček (ikdyž já tedy používám své jiné štetce) a také malé zrcátko (já takové maličkosti opravdu ocením, to se mi líbí), takže si stíny vždycky hodím do kabelky a pak se můžu kdykoliv ujistit, že se mi třeba nerozmazali.
Zdroj: http://www.elfkosmetika.cz/files/produkty/264_1_b.jpg

Musím říct, že barvy se na obrázku a ve skutečnosti celkem shodují. Koupila jsem je tehdy za 31Kč, a jinak stojí 39Kč, takže nic drahého. Je dobré, že se stíny hodí na den, ale můžete si s nimi vytvořit i svůdný look, tak jak říká název. Nevím, jestli jsou rozjasňující, ale na víčku hezky vypadají a vydrží poměrně dlouho, když srovnám cenu s kvalitou. Myslím, že ty stíny úplně stačí, pokud nejsi kosmetička, nebo tak. Musím říct, že mě mile překvapili. Opravdu to zkuste, těch bez mála 40Kč není zas tolik na to to nezkusit. 

Zhodnocení produktu:

+ cena
+ poměrně dlouhá výdrž
+ hezky zpracované balení
+ štěteček a zrcátko součást balení

- stíny práší, ale není to nic hrozného, určitě také záleží na štětečku.

Tak to by byli stíny od ELF, zas taková tragédie to není, jak říkám, mě vyhovují a třeba to prášení stínů se dá přežít. Mějte fajn den. K.
p.s sledujte mě a kamoska.cz, včera mi tam vyšel další článek (ČTĚTE TADY!).



3 komentáře :

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops