pondělí 28. ledna 2013

RECENZE na řasenku HyperStretch ORIFLAME

Krásné poledne vám všem,..
Dnes tu máme recenzi na řasenku z ORIFLAME HyperStretch, dostala jsem jí k vánocům, ale vybrala jsem si jí sama, takže mě Ježíšek ani tak nepřekvapil. Teď ji používám často. Celkem mi vyhovuje. Neslepuje řasy a působí přirozeně. Balení obsahuje 8ml a cena se pohybuje okolo 230Kč. To mi příjde sice trochu moc, ale budiž. Co se týče obalu, tak je úplně normální, zelená barva je celkem příjemná. A vrhneme se na to:




Kartáček je docela malý a mě to moc nevyhovuje, mám docela krátké řasy a byl by lepší o trochu větší, za to ale řasy celkem prodlouží, neslepuje, takže řasy nevypadají uměle. Je vhodná na takové to denní líčení, na večírek bych asi zvolila jinou. Obsahuje komplex Pro-Long™, který okamžitě maximálně prodlužuje řasy a podporuje přirozený cyklus jejich růstu. Což je výhoda, já bych byla ráda, kdyby mi řasy trochu povyrostli. Ale musím tedy říct, že jsem zatím žádné zázraky nezaznamenala, a protože jí používám docela často, nevím, jestli se za čas něco zlepší. Na jejich oficiálních stránkách píšou, že by se výsledek měl ukázat už po 4 týdnech. To tedy potvrdit nemohu.


Sehnat jí můžete ve dvou barvách, černé a hnědé. Jak už jsem se zmiňovala v minulé recenzi na řasenku Rimmel, mám ten zlozvyk, že používám více řasenek najednou. Většinou 2 nebo 3 (nakonec dávám voděodolnou, aby mi namalované řasy vydrželi celý den, což se mi vcelku osvědčilo. Teď ale k samotné řasence. A jak to vlastně vypadá před a po?

Bez řasenky

S řasenkou (2 vrstvy):

Já jsem si od řasenky slibovala to, že mi řasy prodlouží, výsledek ale prakticky nulový, tak uvidím, až řasenku dodělám celou. Třeba se ještě budu divit.

Zhodnocení řasenky HyperStretch od ORIFLAME:

+ vytvoří přirozené řasy
+ řasy neslepuje
+ vhodná na denní líčení

- cena produktu
- řasenka slibuje prodloužení řas do 4 týdnů, já žádnou změnu nezaznamenala

Pokud se mě ptáte, jestli bych řasenku doporučila, musím říct, že asi ne. Vím, že žádná řasenka vám řasy nepodpoří tak, že by jsme je měli o 100% delší, ale tak to jednoduše nemají slibovat. Ta cena je poměrně vysoká a mě se zdá že řasenka je průměrná. A co vy? Pokud jste tuto řasenku použili, viděli jste výsledek? Pochlubte se, budu jen ráda. K.


2 komentáře :

  1. Podobnou od oriflame jsem taky měla a neseděla mi..

    www.duty-live.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. joo, tak tuhle jsem taky dostala a nijak nadšená nejsem. Dokonce jsem zjistila, že mě docela z ní pálej oči když ji odličuju .... za mě tedy taky nee

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops