úterý 22. ledna 2013

RECENZE na make-up Maybelline AFFINITONE

Dnes mám pro vás recenzi mého nejoblíbenějšího make-upu, který jsem měla a používám ho až do teď. Přišla jsem na něj úplně náhodou, když jsem chtěla vyzkoušet nějáký nový a v Rossmannu na něj měli 20%, tak jsem ho vzala a byl to kup století, alespoň co se týče mě. Byla jsem nadšená nejen kvůli ceně.
Jedná se o značku Maybelline, make-up AFFINITONE, můj odstín je 09 opal rose. Mám celkem světlou pleť a tenhle make-up je pro mě jako dělaný. Stačí mi tento make-up, řasenka a bronzer, nebo tvářenka a můžu vyrazit. Žádný pudr a korektor už nepotřebuji. Tak se na to konečně vrhneme.


Co se týče balení, je úplně stejné, jako každé jiné. 30ml  se mi zdá tak akorát, balení vydrží opravdu delší dobu, takže se nemusíte stresovat, kdy dojde. Také se mi líbí ta průhledná část, kde můžeme vidět kolik nám toho v tubičce ještě chybí. Make-up je obohacen o vitamín E, díky tomu pleť hydratuje a chrání před škodlivými vlivy a řekla bych i sluncem. Krycí schopnosti jsou velmi dobré, neucpává póry a hezky pleť zmatní, takže už není potřeba pudr, ikdyž ho někdy taky využiji. Ještě bych ráda zmínila vodu. Tento make-up sice moc často v létě, když jdu na koupaliště nepoužívám, mám radši BB creamy, ale když se ho rozhodnu dát, taky vydrží tu vodní tragédii celkem dlouho, takže hned nevypadám jako strašidlo.




Cena se pohybuje okolo 200Kč (někdy i méně, protože na tento výrobek jsou často akce), a v tomto případě je to dobrá cena v poměru ceny a kvality.Odstín mi vyhovuje naprosto úžasně, skvěle, dokonale. Lepší make-up jsem neměla i v tomto směru. Skoro není poznat, že make-up na obličeji mám, jak dobře mi sedí. Když porovnám tento a jakýkoliv jiný make-up, příjdou mi ostatní oranžové, špatné, hrozné a prostě to není ono. Je vhodný pro všechny typy pleti, takže i pro tu citlivou, kterou mám já, což je pro mě velká výhra.


Určitě si všimnete, že je celkem tekutý, ale mě to prostě a jednoduše vyhovuje. Nemám suchou pleť, ale je příjemné, že vám pleť vážně hydratuje, takže se nedělají žádné mapy (to doslova nesnáším) a místo toho vytvoří přirozený vzhled. Pokud se strefíte do odstínu (protože jich je na trhu hodně a je z čeho vybírat) a já se naštěstí trefila, budete spokojeni.


Zhodnocení produktu Maybelline AFFINITONE:

+ cena
+ i pro citlivou pleť
+ dobře hydratuje
+ odstín, který mi vyhovuje a vybere si opravdu každý
+ přirozený vzhled
+ vydrží celý den
+ přizpůsobí se pleti
+ neucpává póry

- je celkem dost tekutý ( mě osobně to vyhovuje, ale někdo jiný by s tím mohl mít problémy)

Rozhodně doporučuji, pokud hledáte nový make-up, který by jste chtěli zkusit a tenhle jste ještě neměli možnost vyzkoušet, sáhněte po něm. Jsem si jistá, že vám bude vyhovovat. Za mě jasných 100%. Zamilovala jsem si ho a nedám na něj za žádnou cenu dopustit. Už jste ho vyzkoušeli?

11 komentářů :

  1. Taky to byl můj oblíbený makeup, měla jsem odstín 17 rose beige ale jsem taky dost světlá. Na zimu supr, že je tekutý mi vůbec nevadilo, no shoduju se ve všem s tebou :) ted jsem ho nahradila makeupem od Max Factor Xperience, chystám na něj recenzi s fotkami před/po :)

    OdpovědětVymazat
  2. tak to se pak rozhodně juknu!!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Doma ho mám, byl to můj 1. oficiální make up :D
    Je dobrý, ale moc mi bohužel nesedí :(
    I Nejsvětlejší odstín je na mě pořád příliš tmavý :(

    OdpovědětVymazat
  4. mě s epo něm dělají strašné žmolky na tvaří ,ale slyšela jsem o něm jen same dobré recenze,možna to bude tím že ho mam dýl,tak si ho koupím raději znovu a uvidim:)

    OdpovědětVymazat
  5. Miluji tento makeup! :)

    http://style-and-smile.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Pořád na něj koukám v drogerii a přemýšlím jestli ho koupit nebo ne. :D

    OdpovědětVymazat
  7. Používala som ho dlhší čas, možno i rok. Ale na moju pleť to malo neblahé účinky. Upchali sa mi póry, začervenala sa pleť. Vždy som mala normálnu pleť bez akýchkoľvek vyrážok a suchých miest, no po používaní tohto make-upu sa vyskytlo oboje. Začali sa mi robiť šupinky po tvári a nevyzeralo to esteticky. Žiadnu hydratáciu som nepostrehla :D a robilo to dosť fľaky po tvári. Takže na dlhodobé používanie ho neodporúčam. Každý si navyše určite nevyberie spomedzi odtieňov, dosť oxiduje na vzduchu, takže ste pomerne oranžová :D Za mňa určite NIE... teraz mám Revlon Colorstay a oplatí sa viac investovať do tohto make-upu - širšia škála odtieňov a existuje varianta pre normálnu/suchú a mastnú/kombinovanú pleť, pričom neupcháva póry a vyzerá to prirodzene ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky ho používám už více než rok, jak se říká co člověk to originál, je mi jasné, že nemusí vyhovovat všem. Já jsem s ním spokojená :)

      Vymazat
  8. já jsem ve fázi,že experimentuji,a pokaždé si kupuju jiný make-up,....ale s tímhle jsem nadmíru spokojená,takže když budu chtít vsadit na jistotu,určitě si vyberu tenhle!
    mimochodem,tahle recenze se ti moc povedla,..
    ;) já se celkem řídím podle recenzí, vždycky než vyrazím do krámů,tak si čtu různý recenze,..takže thumbs up!

    OdpovědětVymazat
  9. Já si ho už znovu určitě nekoupím. Na tvářích mám sušší místa, která zvýraznil, dělal na nich šupinky, zalézá do drobných vrásek. Nevydrží celý den a moc nekryje. Souhlasím s tím, že pro mladou holku s dokonalou pletí je ideální, protože se dobře roztírá, nevytvoří masku, spíš jen tak lehce sjednotí barvu pleti. Nesmíte ale mít nějaké nedokonalosti (suchá pleť, vrásky, atd.), pak nefunguje.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops