neděle 13. ledna 2013

Řasenka RIMMEL Scandaleyes

Krásnou neděli dnes tu máme recenzi řasenky od Rimmel, kterou jsem si v poslední době hodně oblíbila. A moje mamka jí teď také často používá. Řasenka, která rozhodně překvapí nejen svým kartáčkem, ale také velmi výraznou oranžovou barvo tubičky, které si určitě všichni všimneme. Nevím, jestli to má být reklamní tah, každopádně na mě zafungoval. Balení má 12ml a zdá se mi, že je celkem velké, ale netuším, jaká velikost je pro řasenky běžná. Koupila jsem jí spolu s voděodolnou tužkou na oči a odličovací vodou v balíčku, ale o tom jindy. Dá se pořídit okolo 150Kč, ale já jí v akci spolu s tužkou a odličovací vodou koupila za 249Kč, takže mi to přijde celkem příznivá cena (protože řasenky, které seženu za 80Kč mi nevyhovují)

Jak už jsem zmínila výraznou tubičku, která se mi celkem zamlouvá, důležitější je přeci jen kartáček a to co je uvnitř. Dramatický výraz a maximální objem řas, jak slibuje popis produktu vám řasenka sice vytvoří, ale podle mého názoru slepuje celkem dost řasy. Když si dám jednu vrstvu, tak je to ok, ale pokud bych chtěla třeba vrstvy 3, tak bych řasy měla jako pavoučí nožičky.

Hurá ke kartáčku. Je velký a řasenka se aplikuje snadno a dobře. Moje řasy nejsou moc dlouhé a řekla bych, že kartáček je přímo pro krátké řasy stvořen. Řasenka sice vydrží celý den, ale řasy už nejsou tak natočené a výrazné, jak těsně po aplikaci, nicméně kartáček mi opravdu vyhovuje. Nakonec bych chtěla říct, že jak mamka, tak já jsme s řasenkou spokojeny a klidně by jsme si jí pořídili znovu. Mám takový zlozvyk, že používám třeba 3 řasenky najednou. Tady u té to nepotřebuji. A teď už k tomu jak to vypadá s řasenkou a jak bez ní.

Bez řasenky:

1 vrstva: 

A teď už samotné ZHODNOCENÍ  řasenky Rimmel Scandaleyes:

+ velikost balení
+ úžasný kartáček, vhodný pro krátké řasy
+ vydrží celý den
+ poměr cena/kvalita

- nemůžu si udělat více vrstev, abych neměla pavoučí nožičky

Jaký názor máte na tuto řasenku, a vůbec jaké máte se značkou Rimmel zkušenosti?





4 komentáře :

  1. Děkuji za tip :)
    Já přemýšlím, že bych oželela ty levné řasenky a koupila si jednu pořádnou, protože mám jedno zklamání za druhým s řasenkami okolo 60ti korun :(

    OdpovědětVymazat
  2. já jsem byla věčně taky zklamaná..:X

    OdpovědětVymazat
  3. Mamce jsem taky koupila ten set a moc to chválí :)

    OdpovědětVymazat
  4. já jsem řasenky od Rimmelu dřív používala, ale teď už ne, a ani mě to neláká, mám svou oblíbenou a jinou zatím ani zkoušet nechci :)
    www.jana-dvorakova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops