středa 23. ledna 2013

Nové kousky do sbírky

Zdravím!
Dneska jsem si pořídila pár doplňků, v Rossmannu měli kus za 25Kč, takže jsem si nakoupila náušnice, řetízek a prstýnek. Musím říct, že mám obrovskou radost. Blíží se plesová sezóna, takže jsem ráda, že mám nové a pěkné doplňky. Myslím, že všechny se budou hodit. Už se těším, až si zítra vezmu něco nového do školy.
Koupila jsem si troje náušnice, jedny nude, pak bílé, které se mi zdají tak trochu antické, a jedny stříbrné, ikdyž vypadají na obrázku spíše jako zlaté. Opravdu mi tento kup udělal radost. Dlouho jsem si žádné náušnice a doplňky nekoupila. 
Tuhle zelenou barvičku mám moc ráda, jde mi celkem k vlasům. Prstýnek vypadá na ruce moc hezky a spolu s řetízkem taky. Už se těším, až si to vezmu.
Co se týče kosmetiky, kromě elfu, se kterým jsem zatím docela spokojená jsem si koupila jedny stíny a bázi pod make-up od essence. Jsem zvědavá, jestli se mi zalíbí. O stínech už jsem se zmiňovala a bázi jsem si pořídila dneska, protože také byla v akci. Takže až vše vyzkouším, čekejte recenzi.Také jsem psala, že mi došla kosmetická vazelína, tu už mám novou...
Mějte se pěkně a tady pro ukázku fotečky nových věcí..






1 komentář :

  1. nausnice su velmi pekne :o)
    pozyvam ta na moj blog http://yvettamikulova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops