neděle 6. ledna 2013

Má sbírka balzámů na rty + moji oblíbenci

Jsem trochu (ne trochu, ale hoodně) maniak na balzámy. Mám jich doma opravdu spousty a zvláště teď v zimě na ně nedám dopustit. Beru si je všude. Do školy, do kabelky, k přítelovi..a pokud zrovna žádný nemám u sebe cítím se nesvá. Teď v zimě jdou všechny rtěnky a lesky na rty stranou, na prvním místě jsou balzámy. A co moje sbírka doma ukrývá?



Nezáleží mi ani tak na značce, než na složení, nebo s jakou "příchutí" balzám je. Nejradši mám ty s heřmánkem nebo ty úplně obyčejné. Jak už jsem říkala, v zimě jsou to moji nejlepší kamarádi, a ikdybych se neměla namalovat, vždycky než jdu ven si namažu obličej a něco "namatlám" na pusu. Nemám potom ráda, když jí mám suchou a takovou s těmi šupinkami, to mi příjde fakt hrozný, proto o rty docela hodně pěčuju. A jaké jsou 4 nejoblíbenější?

Tenhle balzám jsem koupila v německu v Rossmannu a musím říct, že je nejlepší z těch, co vašim rtům dodají nějákou tu barvičku. Je to taková nude barva a vypadá opravdu hezky a není ani moc výrazná. Tenhle lůj jsem si chtěla koupit už delší dobu, a nakonec jsem neodolala a nelituju, vážně skvělá věcička.


Už jsem se zmínila, že mám ráda balzámy s heřmánkem. Dobře hydratuje a na rtech je příjemný. Na takové popraskané koutky nebo právě suchou pusu je to lék č.1. Rty nejsou mastné, jako z nějákých balzámů, ale hezky matně a to mám ráda. Značka ASTRID, což asi 
každý zná a cena asi okolo 30Kč.



Zimní favorit, který je teď v zimě opravdu to nejlepší, co mě mohlo potkat. Chrání před popraskáním v mrazech a mám za to, že existuje i opačná varianta, proti sluníčku, takže v létě určitě vyzkouším. Rty jsou pak trochu bílé, ale já mám ráda světlou pusu, takže mě to maximálně vyhovuje. Opravdu teď na zimu skvělé. Značka Labelo (tento balzám jsem sháněla docela dlouho, potom jsem ho sehnala v drogerii Teta) a cena okolo 50Kč.


a poslední je balzám na rty, stejný jako tělové máslo, které jsem si hodě oblíbila (RECENZE ZDE!!). Balzám stejně dobrý, jako máslo, takže skvělý. Hezky voní a hydratuje a a rtech vydrží poměrně dlouho. Takže za mě velké plus!


Bez balzámu na rty se opravdu nehnu! Jsou skvělé a lepší než cokoliv jiného. Který máte nejraději vy?

6 komentářů :

  1. pekná zbierka. Ja väčšinou používam tak 2 - 3 naraz. Moj oblubeny je Balea Sensitive.

    OdpovědětVymazat
  2. Hezka sbírka :) Taky jsem na balzámy ujetá ale ty tvé by mi asi s popraskanými rty nepomohly, já mám Laveru repair, Nonique, Lipobase repair a Biodermu :) Laveru mam po 3, doporučuju :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Ten první musí být skvělý.měla jsem od této značky takový světlounce růžový a vím že mi moc vyhovoval jen si teď nepamatuji kam zmizel:D moji oblíbenci tuto zimu jsou zázračné kelímky od ORIFLAME buďto vanilka nebo třešeň.určitě vyzkoušej:) a když už je pozdě a pusu máš rozpraskanou tak je skvělý modrý blistex v klímku:) www.anetdel.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops