pondělí 7. ledna 2013

Essence coverstick abdeckstift

Úžasný korektor od Essence, který používám už 2 měsíce a jsem z něj nadšená. Koupila jsem ho zase v Rossmannu v Německu. Já mám odstín 01 mat sand a na mojí barvu pleti je jako dělaný, jsem docela bledule a tak jsem zvolila ten nejsvětlejší odstín a je to trefa do černého.


5g balení, které vypadá jako klasický rtěnka. Má střední krytí, ale na akné a takové ty červené flíčky bych spíš doporučila zelený korektor (třeba TENTO). Musím říct, že už jsem vyzkoušela hodně korektorů a od různých značek (miss sporty také není špatný) a tenhle od essence mi zatím vyhovuje opravdu nejvíc.


Nevím, jak jsou na tom ostatní odstíny, ale tento se hezky přizpůsobí pleti a nevysušuje. Je vhodný pro všechny typy pleti, což můžu potvrdit, protože jak už jsem říkala mám citlivou pleť a na tento korektor moje pleť špatně nereaguje. Korektor patří k jednomu z velmi dobrých výrobků od essence.

Zhodnocení produktu:

+ odstín
+ dobré vstřebávání
+ cena/balení
+ vhodné i pro citlivou pleť

- nemám žádné negativum

Doporučuji všem, kteří mají kruhy pod očima, nebo jen chtějí rozzářit oči, vážně to funguje. V poměru cena a kvalita je to skvělý výrobek. Já jsem byla spokojená. Máte s tímto výrobkem zkušenosti i vy?

2 komentáře :

  1. Mám ten samý a hodlám kupovat znovu. A při dobrém nanesení překryje krásně i červené flíčky a akné :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jestli je dobrý na kruhy pod očima, tak si ho určitě časem pořídím :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops