sobota 19. ledna 2013

První dojem z kosmetiky ELF

Hezkou sobotu všem!
Ráda bych vám dnes ukázala, co jsem si objednala z eshopu elf a jaké výrobky mi přišli. V první řadě jsem byla zklamaná kvůli dodací lhůtě. Na stránkách psali, že by produkty měli přijít nejpozději do 3 dnů, ale mě dorazili až za 4 dny. Ještě to není zas taková tragédie, ale neměli tedy psát, že balíček doručí do 3 dnů. V pondělí jsem objednávku odesílal a přišla až v pátek. No budiž, pokud pominu dodací lhůtu, je tu bohužel další problém. Objednala jsem si HD tvářenku, ale u tvářenky bylo rozbité víčko. Myslela jsem, že bude aspoň ve skleněné nádobce, ale je z plastu...Tak to jsou dvě negativní věci, které jsem viděla hned za začátku. A vrhneme se na jednotlivé produkty a první dojmy z nich.. Předem se omlouvám za kvalitu fotek, bylo opravdu špatné světlo.

U tvářenky mě v první řadě zklamalo balení, myslela jsem si, že bude vypadat líp. Ale budiž. Co se týče aplikace, tak stačí opravdu maličko. Tvářenku jsem sice zkoušela jen 2x, ale pokaždé mi stačila opravdu mini kapička. Je celkem výrazná, ale růžová je to pěkná. Myslím, že na léto pro rozjasnění obličeje bude vypadat moc hezky. A také si myslím, že tvářeka vydrží docela dlouho, když je potřeba opravdu jen malinko. Odstín DIVA, 10ml za 90Kč.




Další jsou dlouhodržící třpytivé stíny. Objednala jsem si stíny v odstínu TOAST. Barvička vypadá moc hezky. Myslím, že se bude hodit na plesovou sezónu, protože jsou opravdu hodně třpytivé, tak uvidíme. Balení vypadá hezky, a 3g se mi zdají docela dost.


Zapečený bronzer. Musím říct, že se mi zalíbil více něž tvářenka. Hezký odstín (já jsem si objednala ten tmavší, mam dojem že los cabos, protože docela často líčím i mamču, a ta má tmavší pleť) Hezky pigmentovaný, třpytí se a opravdu hezky rozzáří pleť. Sice celkem práší, ale to mi zas tak nevadí. Stejně si myslím, že mi vydrží dost dlouho. Baleni 6g, což se mi zdá poměrně velké, ikdyž to tak nevypadá.


Stíny ve 4 barvách za 31Kč, což si myslím,že je příjemná cena se mi taky celkem líbí. Sice to nejsou úplně ty stejné barvy jako na obrázku, ale to mi ani nevadí. Uvidíme, až je vyzkouším víckrát.


Ze zimní kolekce jsem si vybrala pudr s třpytkami, příjde mi, že na plesovou sezónu se to bude rozhodně hodit. V balení byl i štětec, není nic moc, ale vypadalo to v krabičce moc hezky. Ještě jsem ho nezkoušela, až zkusím, dám vědět. Cena okolo 80Kč.


Hnědý pigment, taky se štětečkem mi udělal asi největší radost. Obsahuje hodně třpytek, a jak už jste se asi všimli, ty mám ráda. Na eshopu vypadal o dost světlejší, ale v recenzích psaly, že je tmavý, tak jsem ho objednala. Zkusila jsem ho už 2x, a jsem moc moc spokojená. Štěteček zase stejný, jako u pudru..ale kdo ví, třeba se někdy bude hodit. Cena myslím 90Kč, a odstín nude.


Za 31Kč super věcička. Má to být pudr, ale mě spíše vyhovuje jako tvářenka. Odstín Honey je trochu do oranžova, ale mě to nevadí, když toho nedáte tolik, vypadá to i celkem pěkně.


Tak to by byla moje celá objednávka z elf. Až budu mít produkty vyzkoušené trochu víc, tak určitě napíši recenze, tak se těšte. Doufám, že se mi kosmetika zalíbí, a že třeba popřu ty negativní komentáře. První dojem je spíše kladný, až na dodací lhůtu a to víčko...Uvidíme, uvidíme....Ještě jsem si chtěla objednat bázi pod oční stíny, ale nebyla skladem, tak to mě trošku mrzí..ale kdo ví, třeba příště..


A jak jste s kosmetikou od elf spokojené vy? Já jsem ráda, že jsem si objednávala zásilku zrovna když měli slevy...Nějákou tu kačku jsem ušetřila..;)

5 komentářů :

  1. Doufám, že se už brzy také budu těšit z nových věciček z elfu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super recenze. O jejich produktech už nějakou dobu přemýšlím, ceny mají super, ale kvůli poštovného se pořád nemůžu rozhodnout :D

    OdpovědětVymazat
  3. veľmi vydarený článok ;) :-))

    OdpovědětVymazat
  4. Už se těším na recenzi produktů. O tom, že si objednám něco z ELFu přemýšlím už nějakou dobu, takže se typy budou hodit :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops