středa 2. ledna 2013

Můj kosmetický koutek


Krásnou středu!
Dneska vám ukažu, jak vypadá můj kosmetický koutek. Vlastně mám dva. Ten druhý jsem si vytvořila teď po vánocích, protože jsem dostala strašně moc nové kosmetiky. Musím říct, že nevím, jestli to byl zas tak dobrý nápad. Můj brácha ten stoleček, na kterém to všechno mám přímo miluje. Takže pokaždé, když zaútočí na můj pokoj, je potřeba tam porádně uklidit.


(pro zvětšení klikni na obrázek)
O vánocích mi nejvíc udělala radost dekorativní kazeta. Musím říct, že je skvělá. Obsahuje všechno od pudrů po lesky na rty. Na cestování je to úžasná věc. Už minulý rok jsem dostala podobné kazety (plánuji recenze, nebojte) a je to pro mě to pravé ořechové. Make-up od maybelline je suprový, už mám asi třetí. A potom tam můžete zahlédnout třeba klasickou valinku, nebo antiperspirant od NIVEA, bez kterého nikdy nevyjdu ven. Zkrátka toho mám doma celkem dost, a tohle není vůbec všechno. Spíš to, co je vidět a není někde uklizené. Také si můžete všimnout, že jsou tam vyfocené hnědé oční stíny, tak ty používám ze všech nejčastěji. Hnědou zkrátka miluju...:))
ještě jsem málem zapomněla na hřeben z přírodích kančích štetin. Vlasy mi jdou špatně rozčesávat a často se zacuchavají. S tímhle hřeben je to ale maličkost. Vlasy jdou opravdu dobře rozčesat, jak suché, tak mokré a vlasy jsou pak hezky hebké leské. DOPORUČUJI!!
a jak vypadá váš kosmetický koutek?

2 komentáře :

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops