středa 20. března 2013

V čem je nový make-up Affinitone HD od Maybelline jiný a v čem stejný?

Uff, tak kde bych dneska začala? Nejspíš tím, jak jsem si nabarvila hlavu úplně na červeno. Upřímně nevím, co dělat dřív, jestli se smát, nebo brečet. Budu doufat, že se mi ta barva časem vymije..:(


Dneska se trochu víc rozepíšu o novém make-upu, který můžete vidět všude v reklamách a časopisech. V čem je nový Affinitone HD jiný, než jeho starší verze? Odstín jsem si koupila stejný - 09 opal rose, zdá se mi, že je trošku světlejší než starší varianta, a proto mi víc sedne. Teď je to teprve ten pravý odstín. Cena je asi 149Kč, já jsem si ho koupila od kamarádky, které neseděl. Tekutá konzistence mi ani tak nevadí, jen se bojím, aby mi nevytekl do kosmetické taštičky. Obsah balení je zase 30ml, takže stejná tubička. Je to make-up na tekuté bázi, takže se rozhodně nehodí pro starší generaci, jak říkali v reklamě. Takový make-up, který obsahuje hodně vody zaleze do vrásek a ještě víc je zvýrazní. Na zimu také není ideální. Párkrát jsem se nenamazala a popraskal mi nos. Nicméně se mi zdá, že je vylepšený, vydrží o trochu déle a pořád je to můj nej nej nej make-up. Věřím, že nevyhovuje všem, ale to nikdy nic. Myslím si, že pokud jste ho nezkusili, měli by jste. A také je vhodný pro mojí citlivou pleť. Takže ja na něj nedám dopustit a pro mě je to prostě jednička. Co se týče toho, že má v sobě HD částečky - předchozí verze je měla taky. Takže nevytváří z obličeje masku a ani neoxiduje. Výsledkem je přirozeně vypadající pleť. Nevím, jestli mám znovu tento make-up hodnotit. Prostě u mě vede. Jediné, co mi zase nevyhovuje je to, že nemá pumpičku, aby nevytékal. Za mě 10000% nejlepší make-up, co jsem kdy vyzkoušela..:) Takže pokud mám srovnat oba make-upy není v nich zas takový rozdíl. Až na ten světlejší odstín a výdrž nic jiného nevidím. Teď je v drogériích v akci, tak neváhejte. Mějte se krásně, K.





6 komentářů :

  1. taky ti popraskal nos? to je nejake prokleti...je proste vodni ne dobre do zimy

    OdpovědětVymazat
  2. Měla jsem tu starší verzi, a nějak jsme si s tímto makeupem nepadli do oka...
    Vlasy se ti vymyji, to se neboj, cervene pigmenty jdou na radu jako první;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Máš pravdu Kájo, je nejlepší ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty vlasy jsou boží nemůžu si pomoct :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mám v úmyslu ho co nejdřív vyzkoušet, tak snad mi sedne :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vlasy parádní! Make-up jsem taky dřív používala tu starší verzi vždycky přes zimu a dobrý. Možná vyzkoušim i tenhle, affinitone byl vždycky moje no.1 :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops