sobota 9. března 2013

TAG: Od A po Z

Jelikož Aleš musel jet pryč skákat jumping (super sport mimochodem) tak jsem se rozhodla vymyslet TAG, protože jsem žádný nemohla nikde najít a napadl mě TAG s názvem od A po Z. 
Dneska byl super den, byla tu Janča a nalíčila mě, pak sem hodím ještě fotky. Ještě jednou jí děkuji za make-up a kabelky, je zlatičko!! Její blog je tady. A já už se vrhnu na samotný TAG, nebudu tady vysvětlovat jak jsem to myslela, určitě to všichni pochopíte :)

A jako AFFINITONE
Tohle byl (a zatím i je) můj nejoblíbenější make-up, co jsem kdy použila. Barva mi sedí akorát je na moc poslední dobou moc tekutý. Kryje celkem hezky a už se chystám i na AFFINITONE HD, který je teď nově v drogeriích. 
B jako BB cream
Nevím, co říkáte vy na ten BOOM s BB cream, ale za mě jednoduše ne..Já má prostě radši make-up. BB na mě prostě málo kryje. Sice jsem nezkoušela ty asijské, takže za ty nemluvím, ale ty evropské mi nesedí.
C jako citlivá
Tak taková je moje pleť. Také určitě záleží na kvalitě, ale ty levnější produkty mi na pleti občas udělají paseku. 
D jako Dermacol
S touto značkou už nějáké zkušenosti mám a myslím si, že je to jedna z těch lepších značek v drogeriích.
E jako Essence
Někdo ho miluje, někdo nenávidí. Nicméně, já mám tuto značku taky hodně ráda. Sice nemá zas tak kvalitní produkty, ale já mám od nich třeba stíny a řasenky ráda. 
F jako fixa
Mám jednu od Oriflame a po té mě tedy hrozně pálí oči. Já linky moc nepoužívám, spíše vůbec a k životu nepotřebuji. A co říkám na fenomén linek ve fixe? NE, ne a ne...
G jako google
Ať si každý říká co chce, i ke kosmetice patří internet a google. Hledáme na něm informace, recenze a tutoriály.
H jako hnědá barva
Moje nejoblíbenější barva v líčení a stínech. Hnědá u mě prostě vítězí. Ať už světlá, nebo tmavá, hnědou mám nejradši.
I jako Inglot
Chci, chci a chci tuto značku zkusit, tak snad se mi časem poštěstí. Slyšela jsem na ní samu chválu.

J jako jiná
Někdy je prostě lepší,když jsme jiné, než ostatní. Ať už jdeme na rande s miláčkem, nebo na ples. Neboj se výraznějšího líčení, nebo červené rtěnky.
K jako klaun
Tak i to někdo umí. Buď použije špatný odstín make-upu, nebo třeba barvu, která se k ěmu vůbec nehodí. Opravdu není hezké, když máš tváře jako Marfuša z Mrazíka.
L jako lesk
Kdo čte můj blog už nějákou tu dobu, ví, že lesky nemám moc v lásce. Používám radši rtěnky a to spíše matné, ale zase záleží na výrobku.
M jako matná
Ať už pleť, nebo rty. Mastná pleť nevypadá vůbec hezky, takže si kupte pořádně pudr a pudrujte. A co se týče matných rtů, já je mám ráda.
N jako nivea
Krém na ruce, či pleť. Důležitý krok dne. A hlavně v zimě.
O jako oči
Barva očí toho udělá hodně. Já mám takové zelené a docela se mi líbí. A jak už jsem řekla, hnědá barva stín se mi k nim líbí nejvíc.
P jako pleť
Čistá a zdravá pleť je základ líčení. Pokud budete mít špatnou pleť i líčení nebude hezké. Takže holky, ČÍSTIT, ČISTIT A ČISTIT!
R jako Ryor
Od Ryoru mám krém a je vážně super. Za tu cenu je skvělý. Chtěla bych od nich zkusit i další výrobky. 
S jako světlo
Focení outfitů, nebo líčení. Na to potřebuješ pořádné světlo, aby fotky vypadali hezky. Jinak to stojí za nic.
T jako tvářenka
Já tedy více používám bronzer, ale i tvářenka je důležitá, poslední dobou se to s ní spíše učím, ale určitě na to časem příjdu na kloub!!
V jako vlasy
Ať už barva nebo délka. I to hraje v celkovém dojmu hodně. Moje vlasy jsou bohužel suché, ale používám olejíček na vlasy a ten je super.
Z jako zlatá
Tak tuhle barvičku v líčení já můžu. Zlatá se hodí jak do školy, tak na večerní líčení. A ať už máš hnědé, nebo zelené oči, zlatá tu bude slušet vždycky.

Díky za přečtení článku. Hezký zbytek dne. K.

2 komentáře :

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops