úterý 26. března 2013

Šampón a kondicionér Balea Proffessionál PURES VOLUMEN

Ahoj všem,
tak jsem to dneska zvládla, sice ještě nevím, jestli dobře nebo špatně, ale důležité je, že zvládla. Včera jsem už nestihla dát žádnou recenzi a proto pro vás dneska mám rovnou dvě. Nejdříve začnu šampónem a kondicionérem od Balea. Určitě všichni víte, že tuto značku má pouze drogerie DM, já jsem si Balea značku hodně oblíbila, má skvělá tělová másla a krémy a když jsem viděla v akci tyhle dvě věci, musela jsem je mít. Je to šampón a kondicionér pro větší objem. Ani já jsem neměla to štěstí, abych se narodila se super hřívou a tak tomu musím trochu pomoct. Hned na první dojem mě zaujal obal. Mám ráda modrou a tak je tohle pro mě přesně dělané.Nejprve začnu šampónem. Balení má 250ml a koupila jsem ho za 39Kč (stejně jako kondicionér) v akci. Používá se úplně stejně, jako každý jiný šampón. Na obalu píšou, že objem získáte pouze použitím obou výrobků, takže šampónem a kondicionérem. A teď ke kondicionéru, ten má 200ml, takže je o trochu menší. Což tedy moc nechápu, většinou používám spíše více kondicionéru, než šampónu, ale po 5ti umytí se mi zdá že s balení skoro nic neubylo. Ptáte se jaký je výsledek? Já jsem od toho nečekala žádné zázraky, ale výsledek mě celkem překvapil. Je sice pravda, že jsem použila tužidlo a vlasy jsem si vyfénovala, ale rozdíl je opravdu viditelný. Nevím, jestli je to 3x větší objem než mám normálně - protože přesně to slibují (a ještě ke všemu by měl bjem vydržet celých 24 hodin) ale já jsem spokojená. Ani jeden produkt v sobě nemá silikony a vlasy by měl vyživovat. Jsou hezky lesklé a jemné. Za tu cenu je to super věc. Když si to vezmete za 80Kč máte šampón a kondicionér, který je dobrý a to co slibuje také splní. A teď zhodnocení (vzala jsem to celkově jak šampón tak kondicionér) :

+ zvětší objem
+ lesklé a jemné vlasy
+ cena/kvalita
+ a v tomto případě oceňuji i obal, moc se mi líbí

Nic špatného jsem na tomto šampónu zatím nenašla. Samozřejmě máme každá jiný typ vlasů a tak nemusí sedět všem, já ale za tyto výrobky dávám palec nahoru. Ale určitě to zkuste, ta cena není zas tak vysoká. A co vy a Balea? Máte s těmito výrobky zkušenost?





7 komentářů :

  1. Já mám teda DM kousíček od domova,navíc kolem něho chodim každej den ze školy,takže tam moje cesty vedou často :D ale souhlasim,že balea má hodně krásnejch obalů,zejména v létě. Sice to jsou často limitovaný edice,ale vypadají fakt moc hezky a taky mívají hodně hezký vůně. Minulý léto jsem si koupila od baley deodorant (za 29kč!!!) ale hezčí vůni jsem v životě z deodorantu necítila.A plechovka byla ještě kráásne pomalovaná :D Pak jsem si je nakoupila do zásoby,protože to byla limitovaná edice,ale už mi zbejvá jenom jeden :/ :D Dita.

    OdpovědětVymazat
  2. Zkušenosti přímo s tímhle šampónem a kondicionérem nemám, ale používám jiné a jsou skvělé. Ze všech šampónů, které jsem za celý život zkoušela, mi sedí Balea asi nejvíc :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Balea kondicionér používám akorát hnědý na poničené vlasy je báječnej voní prostě parádně a to co mi s tima vlasama udělá tak to neudělá žádnej jinej kondicionér prostě super :) jinak používám kakaové máslo který už neprodávají nechápu proč protože to máslo je naprostá špička z drogerie vsákne se hned a voní jako krém na dort fakt si jen namazat na korpus prostě paráda doufám že ho zařadí znova do prodeje :)

    OdpovědětVymazat
  4. Balea používám řadu Balea Professional Oil Repair a zachránila mi vlasy. Příjemně překvapená byla i moje kadeřnice, když mě po čtvrt roce viděla. Přestože mám vlasy spíše mastné, tak z tohoto produktu se mastily méně, zato konečky dostaly ultimátní porci výživy. A vlasová pokožka zřejmě taktéž. Nemíním měnit, spokojenost. Lynn.

    OdpovědětVymazat
  5. Mám od nich šampon a kondicioner , akorát na suché a zničené vlasy. Ze začátku jsem si to nemohla vynachválit. Vlasy byly lesklé a krásné. Akorát mi příjde, že čím déle používám a vlasy si na ty várobky vznikly, ztrácí tím tu účinost.

    OdpovědětVymazat
  6. Tiež použivam Oil Repair a hned po prvom použiti su moje vlasy uplne dokonale hladke. Predtym sa po 10sekundach vonku zlepili a teraz.. wau :O uplne užasne.. fakt stoji zato a vona ani nevravim :3

    OdpovědětVymazat
  7. Používám šampon i kondicionér Balea a nemužu si ho vynachválit jelikož mám jemné vlasy. po umytí a použití kondicionéru se mi zdá že mám o polovinu více vlasu je to super jen nemohu sehnat kondicionér v této zelené tubě.spotřebovala jsem ho a v Ústí nadLabem není k dostání.poradí mi někdo dík a doporučuji.Vlasy jsou lesklé a mají větší objem. I.M.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops