čtvrtek 14. března 2013

RECENZE na make-up od Max Factor LASTING PERFORMANCE

Ahojky všem,
po dnešním dlouhém dni, kdy jsem ve škole myslela, že umřu ( měli jsme do 3...) jsem dočetla tu úžasnou knížku. Zabrala mi dva dny, a když jsem jí dočetla, litovala jsem, že jsem nečetla pomaleji. O víkendu by ke mě měl dorazit druhý díl, tak už jsem nedočkavá. Ta knížka mi změnila život, a životní názor...Ale o tom třeba příště. Dneska se koukneme na make-up od Max Factor LASTING PERFORMANCE. Dostala jsem ho od kamarádky, protože jí neseděl odstín. Četla jsem o něm spíše dobré věci, hodně blogerek ho používá. A popravdě řečeno, já nevím...Ze začátku se mi každý make-up líbí a jsem z něj nadšená. Tenhle make-up je bez pochyb dobrý, ale ....ale..příjde mi, že mi z obličeje udělá masku, a to já nemám ráda. Je to nejspíš větší krytí, než potřebuji a proto mi to tu masku vytvoří. Nicméně, dobře kryje, a odstín mi taky sedí, ikdyž bych možná potřebovala o trošku světlejší. Já mám odstín 101 Ivory Beige. Balení má 35ml a obal je úplně normální, make-up není až tak tekutý a tak mi pumpička ani neschází. Hezky se s ním pracuje, ale jak už jsem řekla, když ho dám víc, vytvoří se mi maska, tak si dávejte pozor. Cena se pohybuje okolo 250Kč. A co make-up slibuje? Tak zaprvé by měl být odolný vůči dotekům. To je pravda, ale když si budete na obličej sahat, časem i tento make-up sleze. Také říkají, že vhodný pro citlivou pleť. A pokud předpokládáme, že mám citlivou pleť (a to extrémně) tak je to pravda, takže hurá, další make-up co mi sedí :) Také slibují, že výdrž má 8 hodin. Já tedy nevím, make-up mám na době od ráda, pořád ho sice na obličeji mám, ale že by byl jako ráno, to bohužel ne..A pak také neucpává póry, ale to už je v dnešní době snad samozřejmost. Mám takové smíšené pocity, prostě se mi zdá, že za ty peníze seženu i lepší make-up, ale určitě ho budu používat :) A ještě k odličování, hezky ho odlíčíte a poměrně i snadno :))


Zhodnocení make-upu od Max Factor:

+ zakryje nedostatky - velmi dobře kryje!!
+ odstín
+ pro citlivou pleť
+ dlouhá výdrž
+ snadné odlíčení

- když nanesete více make-upu vytváří masku
- cena/kvalita

Takže pokud se mě ptáte, jestli bych si make-up koupila znovu,...tak říkám ano, je třeba skvělý na plesy nebo tam kde není denní světlo. Zkuste a uvidíte. Ale u mě je pořád číslo jedna ten od Maybelline ;)




3 komentáře :

  1. tento make-up som si nekupovala kvoli cena, ktora je podla mna prehnana :/
    inac sa mi zdal celkom fajn :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som si ho kúpila, lebo som potrebovala nejaký na zimu a je perfektný. Som z neho veľmi milo prekvapená.

    OdpovědětVymazat
  3. Tento make-up poznám veľmi dobre, používala som ho dlhé roky a musím uznať, že patrí medzi tie lepšie. Odtieň mi sedel, kryje fakt výborne aj nejaké to akné dokáže zakryť, ale občas som musela použiť aj korektor. O jeho odolnosti voči dotyku dosť pochybujem, to asi nedokáže žiaden make-up, keď raz proste máte make-up nanesený na pleti tak sa proste otierať bude, to mi však až tak nevadí, ale výdrž je niečo, čo prehliadnuť nemôžem, nejako mi po rokoch prestal vyhovovať, začal sa rýchlo vytrácať z pleti a pri osem hodinovej pracovnej dobe si toto nemôžem dovoliť, jeho výdrž je tak 4 hodiny, všimla som si to už aj počas školy, ale tam mi to tak nevadilo.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops