neděle 10. března 2013

Moje sbírka štětců

Ahoj všem,
dneska se vám pokusím přiblížit svojí sbírku štětců. Zas tolik tomu nerozumím, abych vám tady mohla básnit o každém zvlášť, ale základy mám. Dnes jsem fotila na digitální foťák, protože zrcadlovku mám vybitou a nechtělo se mi čekat. Tak snad se nebudete zlobit. Doufám, že jste si víkend užili, protože já moc. A pokud toho máte hodně do školy, jako já, ať vám to jde rychle do hlavy. A pustíme se do toho. Určitě mi taky dejte vědět, jaké pomůcky používáte vy.


Začnu třeba u štětců na make-up. Dříve jsem si make-up aplikovala prsty, ale když jsem měla možnost objednat si z ELF eshopu, chtěla jsem zkusit štětec na make-up (ten vpravo). Moc děkuji za poskytnutí produktů (o dalších se můžete dočíst příště) Musím říct, že jsem od toho moc nečekala, ale byla jsem mile překvapena. Opravdu se s ním make-up hezky nanáší a hezky se zapracuje. Druhý štětec jsem dostala od kamarádky, na pohled sice vypadá líp, je hustější, ale mě konečný výsledek příjde stejný. Hezky se pracuje s oběma. Cena ELF štětce je asi 97Kč, za tu cenu poměrně super "výkon". Vyhovuje mi.



Štětce na pudr mám dva. Používám je denně. Oba mám z Oriflame a jsou taky dobré. Oba dva jsou husté, jemné a pudr se s nimi snadno a dobře nanese. Dříve jsem ten černý používala také na tvářenku, a aplikuje se to s ní taky dobře. Ty štětce z Oriflame se mi zdají docela super. Ani jim nepadají štětiny, a to je v dnešní době zázrak. Cena už nevím jaká byla, ale nic hroznýho to nebylo.



Ještě tu mám taky štětec na tvářenku. Ten mám ale bohužel jen jeden. Taky z Oriflame. Cena celé té sady byla asi 400Kč a štětců tam bylo dost. Pěkně se s ním pracuje, nepelichá, ale trochu štětin vykukuje. Mě to ale nevadí. Celkem jsem si ho oblíbila. A klidně bych si jo znovu koupila.



Tenhle vlastní moje mamča asi už od 18 let. Koupila si ho asi za 400Kč a má ho do dnes. Na tvářenku nebo bronzer je moc dobrý, štětiny má kvalitní a opravdu dobře se s ním pracuje. Tohle je takový univerzál.


A vrhneme se na oči. Těch štětečků mám poměrně dost, nějáké jsou podobné, ale využívám všechny.


Nevěděla jsem, jak to rozdělit, ale nakonec jsem se s tím tak něják poprala. Tyhle 3 zase ze sady z Oriflame.Je tady štěteček na korektor, ale ten spíš používám na bázi pod stíny, pak je tady klasický základní štětec, bez kterého se nehnu a ten poslední asi neni na oči, ale mě vyhovuje na tmavší barvy. Někde jsem snad četla, že je na rty, no nevím, na rty používám jiný. Tyhle štětce mám moc moc ráda.



Tyhle dva jsou od Essence, trochu mě naštvalo, že barví, ale není to tak strašné, nicméně je používám na tmavší barvy, aby mi to nezničilo celkový dojem. Mám je krátce. Jeden je základní a druhý stínovací. Ceny nevím, zase jsem je dostala od kamarádky. Ale ty co jsem popisovala předtím jsou o trošku lepší.


Tyhle tři jsou z ELFu, chtěla bych poděkovat http://www.elfkosmetika.cz/ za to, že mi dali štětce k zrecenzování. Naschvál jsem si objednala 2 stejné štětce, jeden ze základní kolekce a druhý z jiné. Cena toho uprostřed je tuším 39Kč a toho s kamínkami okolo 90Kč. Mimo jiné bych chtěla pochválit desing toho s kamínkami, moc se mi líbí ten nápad. Abych je porovnala...štětiny sice trochu vypadávají, ale dá se to přežít, pokud nemáte moc velké nároky. Ten s kamínky je lepší v tom, že má větší plochu, se kterou se pracuje, ale ani jeden není k zahození. No a poslední je další stínovací. Cena 39Kč a zase základní kolekce. Štětinky trochu vykukovali, takže jsem to musela zastřihnout, ale svojí práci udělá a jsem ráda, že jsem si ho pořídila.





Málem bych zapomněla na tyhle z Rossmannu. S těmi jsem moc moc spokojená. Jeden je na rty a druhý na kouřové líčení, které jsem se ještě pořádně nenaučila. Jsou kvalitní, příjemné a už je taky nějáký ten pátek mám. Jsou pořád jako nové. Takže ty doporučuji.




Jaké štětce používáte vy? A jakou značku jste si oblíbily? Co třeba Sigma? :) Užijte si zbytek neděle, já se jdu vrhnout na školu. K.



4 komentáře :

  1. máš teda celkem hodně štětců :-)
    já mám sadu IS´Mine, která mi bohatě stačí :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělá sbírka :) Já používám štětce od Sigmy a neměnila bych :)

    www.christinewait.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám sadu od zoevy, dnes mi přisla a je super:)
    http://www.zoeva.cz/zoeva/eshop/8-1-KOSMETICKE-STETCE/0/5/37-BAMBOO

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops