čtvrtek 14. března 2013

Moje sbírka rtěnek a lesků

Ještě se s vámi podělím o svojí mini sbírku věciček na rty. Vždycky když blogerky ukazují, co všechno na rty mají, tiše závidím tolik toho tedy nemám, ale třeba se tam taky časem dopracuji. A teď nachvilinku odbočím. Ještě jsem se chtěla zeptat!!:D Poslední dobou si opravdu pečlivě čistím pleť, odličuji se a tak..prostě mi příjde, že mi to tu pleť spíš zhoršuje, než aby zlepšovala. Používám věci na citlivou pleť, takže se mi ty alergické fleky nedělají, ale za to mám všude prostě pupínky..Tak jsem se chtěla zeptat, jestli nemáte taky podobné zkušenosti. :)) Nejsem něják náročná co se rtů týče, jen nesnesu šupinky na rtech a suché rty. Mám radši světlé odstíny, ale o tom zachvilku...a jdeme na to


Tadááááá, celá moje sbírka, moc toho není, já vím. Ale já si vystačím.

V první řadě nemám ráda lesky...Lepí se na ně vlasy a prostě se mi to ani nelíbí. Takže mam všeho všudy tři. První (zleva) už mám dávno..ani nevím odkud je, mám ho hrozně dlouho a dostala jsem ho nejspíš od mamky. A ty zbylé aby jsou z Oriflame. Jak vidíte, mám ráda světlejší barvy, na červenou si moc nepotrpím, a abych řekla pravdu asi mi to moc nesluší, ale hlavně se v takových barvách necítím moc dobře. Na rtech moc nevydrží, ale ještě jsem neviděla lesk, který by vydržel. Takže já lesky používám jen hodně zřídka. Když už, tak na plesy nebo tak :) Cena toho uprostřed byla něco okolo 80Kč a ten vpravo mě vyšel na 49Kč, ale byl ve slevě, jinak stojí 149Kč, měl by chránit před sluníčkem.



 O této rtěnce už jsem psala. Je od Miss Sporty v odstínu 020. Měla jsem ještě jednu, ale ta mi neslušela a tak si jí vzala ségra. Je téměř neviditelná, ale hezky se leskne a nádherně voní. Moc ale nevydrží. I přes to jí mám ale ráda. :) Více o těchto rtěnkách najdete v tomto článku.



Další věc jsou balzámy. Jeden od Essence, pak od Labela a třetí od Bebe. Jsou to takové jemné odstíny, a myslím, že mi sluší víc, než nějáká výrazná červená nebo růžová. Ty používám moc ráda. Nejvíc asi ten od BEBE, je bez třpytek a prostě takový nude. Kupovala jsem ho v Německu asi za 2 eura. Ani jsem je nefotila v "akci" stejně by toho nebylo moc vidět. Ta od Essence je v odstínu 60 Cutie mac cute


Další jsou 3 rtěnky od NYX, moc jsem si oblíbila ty barvy, mám 560 Galaxy, což je taková hnědá barva, hezky se třpytí. Pak mám ještě 620 Paris - taková tmavší růžová, ale pozor - celkem mi sedí i ta tmavá, což bylo příjemné překvapení. A poslední je 542 odstín Athena a ta je nenápadná. Zase jsem je dostala od kamarádky Janči. Dobře hydratují a na rtech vypadají hezky. Ty mám ráda.


A teď už jednotlivé odstíny v akci: 
620 - Paris
560 - Galaxy
542 - Athena

omlouvám se za fotky, už nebylo moc světlo..:( ale barvy odpovídají.




Poslední je zase od Oriflame. Nebyla jsem si jistá, jestli jsem dělala podrobnou recenzi a teď, když se dívám zpět vidím, že ne. Musím to napravit. Stála okolo 50kč, odstín Silver pink, ani jsem jí nevyfotila, zapomněla jsem. Ale obal je obyčejný, černý. Rtěnka není moc vidět, na rtech je ale hezká, ale zase moc nevydrží.


A teď se konečně dostávám k nejlepším věcem na světe. Dostala jsem je v jedné paletce k vánocům a nic lepšího jsem neměla. Mám jich 5 a bojím se až mi dojdou :(. V paletkách se mi většinou rtěnky moc líbí. Tyhle jsou spíše matné a obsahují světlé i tmavé barvy. Pořídila jsem si k nim i štěteček, je z Rossmannu a moc dobrý. Tyhle mám nejradši a nejvíce je používám. Líbí se mi barvy, výdrž ale i to, že jsou matné. Dobře hydratují a jsou prostě nej!! Ségra taky dostala paletku, tak máme do zásoby. Odstíny asi nejsou důležité, spíše jsem to vyfotila, tak se kochejte. Je to z paletky, která je beze značky, obsahuje stíny, tvářenky, bronzer, pudr, řasenku a tužku, štětečky. Je taková na cesty a je moc super. O ní příště. To je moje láska. Tak a tady máte ty rtěnky vyfocené. To jsou mé TOP!! Určitě doporučuji a ještě se k této paletce vrátím. Mějte hezký večer. K.






Jaké rtěnky a lesky používáte vy? A jaké odstíny máte rádi?

3 komentáře :

  1. Káji copak jsou ty poslední za značku? A k pupínkům...myslím si, že ti ty přípravky ucpávají póry nebo ti prostě dlouhodobě nesednou. Po správné péči bys měla mít pleť krásnou hladkou a hydratovanou. Zkus něco jiného :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já myslím, že stačí mít třeba jen 2 rtěnky, které se hodí ke všemu a je to i lepší než vlastnit 50 rtěnek. Já mám třeba pěknou zásobu, ale většina z nich není kvalitní nebo mi tolik nesluší ave výsledku nosím tak 4.

    OdpovědětVymazat
  3. Miluju rtěnky a od té doby co mám blog se mi tam kupí na hromadu neodolám žádné do které se zamiluju:D A lesků mám taky požehnaně jenže s nima nemám co dělat protože je nemám ráda stejně jako ty.Jediné kdy je použiju když je třeba rtěnka sušší tak jen lehce na to.Jinak moc pěkný článek a ten balzám na rty bebe musí být skvělý:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops