úterý 26. března 2013

Dermacol tělový krém AROMA RITUAL

Jak už jsem slíbila, mám tu pro vás ještě jednu recenzi. Tentokrát na tělové mléko od Dermacolu. Dermacol mám celkem ráda, nikdy jsem o nich neměla více jak 5 produktů, ale ty co jsem měla mi vyhovovali. Teď ale vím, že to musím napravit! O tomto tělovém krému (ne přímo o krému, ale o sprchovém gelu, který si moc chválila) jsem už četla u škodulky na blogu a moc mě zaujal. Měla ho v pistáciové variantě. Když jsem ho v DMku viděla, hned jsem ho šla očuchat.Mají k tomu i sprchové gely, takže příště, až je někde uvidím, určitě si ho koupím do páru. Mají více vůní, tuším že pistácii, belgickou čokoládu, jasmín, zázvor, meloun a limetku. Všechny tyhle vůně můžete sehnat jako krémy, ale také jako sprchové gely. Já jsem se zamilovala vodní meloun, který opravdu skvěle a nepopsatelně krásně voní. Musím říct, že sama nevím, jak meloun voní, protože mi přijde, že když si ho v létě dám, nic necítím, ale to vem čert. Tenhle krém mi voní jako žvýkačka. Obsah balení je 200ml a cena se pohybuje okolo 99Kč, ale teď bývá hodně v akci, tak se po něm jukněte. Pokožka po něm voní docela dlouho a ta vůně je prostě skvělá. Tohle se Dermacolu opravdu hodně povedlo a já bych ještě chtěla zkusit jiné varianty. Opravdu si ho nemůžu vynachválit, protože provoní celou místnosti, hezky hydratuje a rychle se vstřebává. Zhodnocení je tedy více než jasné:

+ vůně
+ cena
+ hydratace
+ rychlé vstřebávání

I když ještě březen neskončil, dovolím si tento kousek označit KOUPÍ MĚSÍCE! protože je to opravdu super krém, ke kterému se budu ráda vracet. Vřele doporučuji. Vyzkoušeli jste i jiné varianty? Chystám pro vás ještě jeden článek, ale nevím, kdy ho dokončím. Také všude na blozích vidím recenze na nový "lak" na rty od Rimmel, na ten se taky můžete těšit už brzy..;) A taky děkuju za návštěvnost, dnes mi přišla na email a udělalo mi to velkou radost, díky!!



5 komentářů :

  1. Já mám doma tělový krém s belgickou čokoládou, ale asi chvíli bude trvat než se k němu dostanu :-( Ale moc se na něj těším!

    OdpovědětVymazat
  2. juuj,takéto vôňe mám veľmi rada...nedávno som pozerala na tú belgickú čokoládu,ale nakoniec som si to neobjednala

    Veronika




    OdpovědětVymazat
  3. zkoušela jsem podobný, ale tenhle myslím ne, nějaký hydratační potřebuji a voňavý je jedině dobře, díky za tip, už se těším na recezi s "lakem na rty"

    OdpovědětVymazat
  4. Já zkoušela "Lak na rty" Tony moly mini tint a byla jsem moc spokojená.

    OdpovědětVymazat
  5. ja som mala cokoladu-pomaranc a vonal skvelo:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops