sobota 30. března 2013

Tutoriál na hnědé líčení s Too Faced paletkou

Dneska zkusím první tutoriál. Bohužel nemám kameru, abych mohla natočit video, ale třeba bude stačit i toto. Kdyby jste se chtěli na něco zeptat, tak neváhejte a pište do komentářů. Nikdy předtím jsem to nezkoušela, tak buďte prosím ohleduplní, fotky budou časem určitě lepší.
1. Začneme make-upem. Dnes použiji můj nejoblíbenější Affinitone HD od Maybelline. K tomu použiji také pudr stejné značky. Nezapomeneme taky na korektor. Já mám od Essence. Na všechny tyto produkty už jsem recenze psala, tak se koukněte do archivu. Make-up a pudr nanesu pomocí štětce, korektor prsty. Trochu makeupu aplikuji i na krk, aby nebyl vidět přechod a nevytvářela se maska.



2. Dalším krokem jsou oči. Nezapomeneme na bázi. Tato je od Too Faced a je má nejoblíbenější. Stíny opravdu vydrží celý den. Dáme jí na celé víčko. Budeme potřebovat 2 štětce, první základní a druhý stínovací. Vybereme si 3 stíny. Ten nejsvětlejší (já jsem si vybrala paletku Too Faced a základní stín Vanilla Sugar) dáme pomocí základního štětce na celé víčko, aby se nám se stíny dobře pracovalo. Střední odstín (v mém případě Mocha Ice) aplikujeme na celé víčko tak aby byl všude stejně intenzivní. Nejtmavší (Ganache) pak dáme do ohybu. Vezmeme si stínovací štětec a vše hezky zapracujeme.





Mělo by to vypadat něják takto, bohužel jsem si vybrala třpytivé stíny a tak mi to odráží světlo, ve skutečnosti je stín všude stejný.

3. Tvářenka je pro mě nejdůležitější částí celého líčení, mám kulatý obličej a tak potřebuji trochu vytvarovat aby nepůsobil tak kulatě. Dnes použiji mojí novou tvářenku od Miss sporty (konečně jsem našla světlý odstín - juchůůů) a štětec od Oriflame, který jsem si oblíbila. Pamatujte, že méně je někdy více, a tak s tvářenkou budu šetřit. Nezapomeneme hezky rozmazat do ztracena.



4. Nezapomeneme na oči. Vím, že někdo nejdřív dává stíny a až pak make-up. Já to dělám ale naopak, prostě mi to tak více vyhovuje. Poslední dobou hodně používám primer pod řasenku, tento je od ELF a zdá se mi dobrý. Také zkusím další novou věc a to řasenku, koupila jsem si jí kvůli zajímavému kartáčku, ale o tom později. Také použiji hnědou tužku na oči, protože černá je moc výrazná. Hnědou jsem se naučila používat asi před měsícem a k černé už se nechci vracet. Pokud chcete výraznější líčení tužku dejte i na vrchní víčko, já se dnes ale budu držet při zemi..;)



5. A ještě rty. Protože stíny nemám tolik výrazné, mohu si dovolit o trochu tmavší rtěnku, než na kterou jsem zvyklá. Použiji rtěnku od NYX v odstínu 542 a protože se mi zdá moc světlý, ještě rty přetřu tmavým leskem. Tohle líčení je velmi jednoduché, hodí se na běžné nošení i do školy. Já tohle líčení využívám skoro každý den - hnědá u mě vítězí..A co vy? Jaké líčení používáte nejčastěji? Doufám, že se vám tutoriál líbil. Piště do komentářů, budu ráda i za rady! K.


4 komentáře :

  1. je to nádherné! :)pristane ti takéto líčenie:)

    Veronika

    OdpovědětVymazat
  2. takže jsem tě naučila jak se líčit? to je dobře...

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, muzu se zeptat, jaky to je odstin te tvarenky..? Vypada dobre:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, je to odstín 005 Cinnamon od Miss sporty..:)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops