pátek 17. května 2013

Štětce Marianne

Ahojky,
dneska se podíváme na dárek, který byl na obálce časopisu Marianne. Jsou to čtyři štětce, v malém, ale praktickém balení. Já jsem si vybrala to s puntíkama, ale mohly jste zvolit i elegantnější černou variantu. Je jasné, že dárek na 69,90 Kč nebude zas tak kvalitní, ale já jsem si časopis koupila hlavně kvůli tomu. Moc mi udělal radost štětec na gelové linky! Ten ještě nemám a zdá se mi nejlepší z těch čtyř. Pak je tam klasický základní štětec na oční stíny, ten se mi moc nelíbí...Ještě bych zapomněla říct, že štětce jsou z umělého materiálu a příjde mi že smrdíí, ale to mi zas tak nevadí.. Pak je tam štěteček na lesk, nebo rtěnku. Tak ten se nikdy neztratí, ten je taky docela dobrý. A poslední je takový, no já ani nevím na co...Možná na pudr, nevím, ale ten je prostě hroznej,..Má málo štětin, pudr s ním moc nenést nejde, a prostě se mi nelíbí. Ale moc se mi líbí to pouzdro, je super na cesty.Každopádně v časopise jsem se dočetla zajímavé věci, takže toho, že jsem si to koupila nelituji,.. Dalo se čekat, že to nebude žádná sláva, ale zase taková pohroma to taky není. Poudro je super a dva štětce z toho taky, a co vy? Máte je doma taky? Užívejte víkend, a těšte se na další článek, K.







5 komentářů :

  1. Tak aspoň, že dva ze čtyř jsou fajn, to je docela dobré skóre, zvlášť když ses dočetla i nové a zajímavé informace v časopise a štětce byly navíc :))

    OdpovědětVymazat
  2. mají ho pořád na stáncích? :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten plochej ma bejt na stiny? Ja myslela ze na korektor, nevim, jak bych s tim nandala stiny. Zkousela jsem to teda na kremovy stin, ale delalo to smouhy. A smrdej ty stetce jak psi ksiry, a nejvic to pouzdyrko.

    OdpovědětVymazat
  4. juuu tak zitra si jdu pro casak :-):-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops