neděle 12. května 2013

Make-up SO MATTE PERFECT STAY 14H od Miss Sporty

Tak mi to nedalo a musím ještě zrecenzovat poslední produkt od Miss Sporty co mi tu zatím chybí. Je to make-up So Matte Perfect Stay 14h. S make-upy od Miss Sporty mám docela velké zkušenosti, když mi bylo okolo těch 15ti let, žádnou jinou značku jsem nepoužívala. Byla jsem s nimi docela dost spokojená, kryly středně, docela dlouho vydrželi a peněženka tolik neutrpěla. Myslela jsem si, že mi příjde špatný odstín, ale nakonec se trefili do černého - 02 light - přesně ten, co jsem potřebovala. Sehnat se dá ve třech odstínech, já mám ten nejsvětlejší a sedí mi. Na první pohled je hodně vodový, stačí ho opravdu jen malinko. Moc dobře kryje, make-up s tak vysokým krytím jsem ještě neměla, takže třeba na plesy nebo na focení bude super. Na běžný den je taky dobrý, docela hodně toho vydrží. Balení obsahuje 27,3 ml a cena je 95Kč. Make-up má super pumpičku, takže je dobře skladný a nemusíte se bát, že se vám někde rozlije. Jinak balení je hezké, je vidět, tolik vám make-upu ještě zbývá, což je praktické. Docela bych i řekla, že vydrží 14h, jak píšou výrobci a to je co říct! Pokud ale použijete make-upu víc, než potřebujete může pak vytvořit masku. Nicméně bych ho rozhodně doporučila, mě se líbí, a pokud trefíte odstín, máte vyhráno. Dalším plusem je, že pleť zmatní. Já mám sice suchou pleť, ale něják mi to ani nevadilo, pleť nevysušuje, takže si ho může v klidu koupit každý. Zakryje pupínky i kruhy pod očima! Další plus! Nic špatného jsem na tomto make-upu nenašla, sice jsem čekala, že mi nebude vyhovovat, ale opak je pravdou! Make-upy od Miss Sporty jsou vhodné pro mladší pleť, ale řekla bych že dívky okolo 20 let ho můžou používat v pohodě taky. Pokud jste ještě starší a máte pleť, která nemá zas tolik vrásek, také se vám bude líbit, už jen tím, že velice dobře kryje! K.






6 komentářů :

  1. Je vhodný na "13-ročnú" pleť?

    OdpovědětVymazat
  2. Uvažuji nad jeho koupi, po tvoji recenzi nejspíš jdu do toho (: Díky.

    OdpovědětVymazat
  3. já si ho koupila včera protože mám kruhy pod očima a nevím,jestli je až tak dokonalý zkoušela jsem se jen narychlo namalovat,ale je fakt,že pod oči jsem si toho dala víc a vypadalo to výrazněji,jo a mám taky002.

    OdpovědětVymazat
  4. No, teda já mám zkušenost neprosto opačnou :/ Mám mastnou pleť s akné na čele a suchou pleť u nosu. Akné mi nezakryl vůbec a u nosu mi udělal takové ty šupinky :D No prostě příšerné! A po nějaké době hrozně smrdí (teda alespoň mě). Ale co mi vadí nejvíce, že si na namalovanou část obličeje nesmím sáhnout, jinak ho mám smytý... Takže já vůbec pozitivní zkušenosti nemám :( Ale co člověk, to názor, však to znáte... :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops