sobota 29. června 2013

Lak na vlasy č.1? Syoss VOLUME LIFT!!

Ahojky,
prázdniny začínají slibně, takže nemůžu říct, jak často se tu objeví článek. Budu se opravdu snažit, ale nevím, jak na tom budu s časem. asi před 14ti dny jsem v Tescu objevila docela velký výprodej kosmetiky, a našla jsem tam i lak na vlasy od Syossu. Z té "kolekce" volume lift. K tomuto laku se dá sehnat ještě pěnové tužidlo a pudr (popravdě řečeno ani nevím, k čemu je :D - ale zjistím to a pak se s vámi podělím o informace). Plná cena je 99 Kč, ale já jsem ho v té akci chytla asi za 59 Kč. I ta plná cena se přes to vyplatí, mám za to, že laky od Taft, které jsou hodně rozšířené (hlavně tady v ČR) se pohybují ve stejné cenové kategorii. A co o "VOLUME LIFT" říká výrobce?

Maximální objem a dlouhotrvající fixace.

SYOSS VOLUME LIFT, prémiový vlasový styling pro maximální, dlouhotrvající objem již od kořínků bez zatěžování.

LAK NA VLASY

- Rychleschnoucí
- Snadno se vyčesává
- Extra silná fixace

Je pravda, že jsem s tímto lakem hodně spokojená, opravdu dobře zafixuje účes. Objem mi nepříjde o tolik větší, ale asi nějáká změna tam bude. Vlasy neslepuje, což je velká výhoda. Jediné, co mi vadí je vůně, ale není zas tak otřesná, aby se to nedalo vydržet :D. Chtěla bych zkusit i tužidlo, které mi už dochází a bez něj se prostě neobejdu. Nezkoušela jsem víc typů laků, ale jestli jsou stejně dobré jako tento, palec nahoru! Určitě u této značky a u tohoto produktu zůstanu. Tento lak doporučuji, zkuste ho! A co vy a laky na vlasy? Který je váš favorit? Dneska plánujeme výlet někam do kina. Užívejte první dny prázdnin. K.

(v pondělí mi má příjít nový make-up a štětec na tvářenku, už aby to bylo!!)






3 komentáře :

  1. Já bohužel lak na vlasy moc nepoužívám, proto mám zkušenosti jen s jedním od isany a docela špatné. Nevím jestli mi ho tam ségra nastříkala moc a nebo to tak má fungovat, ale po jednom plese, jsem ho nemohla asi tak týden vůbec dostat z vlasů :(( .. A na co jdete do kina ?? :)

    lucysworlds.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Lakovanie vlasov je už u mňa bežná rutina, hlavne počas fénovania vlasov, potom už až tak nie, ale pre lepší objem sa už bez laku neviem zaobísť. Skúšala som zatiaľ Wellaflex, ten vlasy nejako extra nelepil, Taft ten zlepuje viac, ale zase sa mi zdá, že aj lepšie drží a od Syoss som si kúpila teraz najnovšie lak na vlasy a zdá sa mi skvelý, mám iný variant nejaký v zlatom obale pre tuším že lesk vlasov, nie som si istá, skúšala som ho zatiaľ len raz a zdalo sa mi, že vlasy nezlepuje. A ešte je jeden skvelý silno tužiaci a nelepivý a to Loreal Studio Line čierny rad, ale dlho som ho už nevidela v obchodoch, tužidlo áno, ale lak nie, dúfam, že je to len nejaký dočasný výpadok.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops