neděle 7. dubna 2013

Tutoriál: stříbrné denní líčení

Ahoj,
mám tu pro vás tutoriál na jemné stříbrné líčení, které se hodí i do školy. Je jednoduché a opravdu ho dokáže každý. Dnes se můžete těšit na spousty fotek, které jsem k tutoriálu nafotila. A že mi tento článek dal zabrat! Určitě dejte vědět, jak se vám toto líčení líbí a jestli jste tohle, nebo nějáké podobné zkoušely. Budu se těšit. K. A jdeme na to:



Dnes začneme pleťovým krémem, protože venku je pořád zima a já mám suchou pleť. V poslední době zkouším kosmetiku BIONE COSMETICS (mám od nich asi 3 produkty), která se vyrábí v České Republice a je s trávou. Ještě jsem vám o tomto krému nepsala, ale musím říct, že jsem z něj nadšená. Krásně, opravdu krásně hydratuje a stojí pár korun (mám za o že okolo 90Kč). Ten můžu rozhodně doporučit!! Krém necháme vsáknout a jdeme na make-up.




Zase použiji můj nejoblíbenější a to AFFINITONE, v odstínu 09 spolu s pudrem. Nedostatky zakryjeme korektorem. Už budu mít dopotřebovaný tento od Essence, tak kdyby jste měli nějáký tip na korektor, šup sem s ním! Přepudrujeme T zónu a celý obličej, já s ním budu šetřit, mám suchu pleť. Make-up a pudr aplikuji pomocí štětců a korektor prsty. 


A vrhneme se na oči. Důležitá je báze, nejraději mám tu od Too Faced. Stíny jsou pak hezky pigmentované a vydrží o dost lépe. Na celé víčko aplikujeme nejsvětlejší stín, já jsem si vybrala bílý (odstín č.20) z paletky MUA IMMACULATE COLLECTION. Aby jsme trochu zvýraznili líčení použijeme stříbrný odstín, také z MUA paletky v odstínu 11. Tento stín dáme na celé pohyblivé víčko. Pokud bude chtít ještě víc zvýraznit líčení, použijte šedý stín do záhybu. Já jsem dnes použila stín od Essence 64 greyhound. Ta barva je naprosto úžasná, škoda jen, že je málo pigmentovaná. Pro lepší vzhled dáme trochu nejtmavšího stínu i na dolní linku.









A jdeme na tvář. Tvářenku použiji od Miss Sporty (odstín 005 CINNAMON), která mi opravdu sedí odstínem, hezky drží a vypadá přirozeně. Stojí necelých 60Kč, za tu cenu - NÁDHERA! Také si dnes pohraji trochu s rozjasňovačem. Mám vzoreček od Sleek Makeup v odstínu 494 Peach shimmer a použiji jen 2 nejsvětlejší tóny. Kam aplikovat rozjasňovač zjistíte na fotkách. 



A teď řasy. Použijeme primer, který řasy prodlouží. Já mám bázi ELF. Chystám o tomto primeru i samostatný článek, kde porovnám řasy s bází a bez. Tešte se. Asi ho zveřejním až zítra, mám dnes hodně školy. Řasenku použiji od Miss Sporty a to STUDIO LASH, která má super kartáček. Mám jí teprve krátce, ale recenze se určitě taky dočkáte. Tužka je obyčejná od ELF z nějáké jejich paletky. Proto mě překvapila, že je tak dobrá a vydrží. 







Na rty můžeme dát nějáký balzám, nebo vyživující rtěnku v nude odstínu. Zase použiji Miss Sporty v odstínu 020, která má krásný odstín a hezky hydratuje. Bohužel ale dlouho nevydrží. Co bych ještě pochválila je vůně. Je úžasná!!!


A je to. Opravdu na tom nic není. Toto líčení se hodí ke všem barvám očí. Vřele doporučuji aspoň vyzkoušet. A co vy a stříbrná barva? Líbí se vám toto líčení? K.


5 komentářů :

  1. pekne ti vynikli oči :)) šikovná :)

    OdpovědětVymazat
  2. Bože no tak zo je dokonalost!! Mám ráda takové jednoduché líčení!! Moc ti to sluší a moc se mi líbí že sis s tím dala tolik práce! Opravdu velká pochvala!!

    OdpovědětVymazat
  3. My sa do školy nemôžme malovať :/ inak odporúčam dermacol cover make up! Krásne kryje.

    OdpovědětVymazat
  4. Super líčení, stříbrné stíny jsem snad ani nezkoušela:)

    OdpovědětVymazat
  5. ten rozjasňovač vypadá krásně :) a líčení ti moc sluší

    bornto-shop.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops