sobota 6. dubna 2013

Miss Sporty NAIL EXPERT MANUCURE

Hezkou sobotu,
mohli jste si všimnout, že na mém blogu moc věcí ohledně nehtů není. Tak i vám už se přiznám. Už od malička, a musím říct, že mě to strašně štve a stydím se za to. Proto používám několik laků na nehty, které mi pomáhají. Je to řada NAIL EXPERT MANUCURE od Miss Sporty. Prodávají 3 laky a já jsem si postupem času pořídila všechny. První jsem si koupila lak proti kousání nehtů (ten průhledný), jde o lak, který má hořkou chuť. Bohužel to ale není tak hrozná chuť, aby mě to odradilo. Další jsem měla ten růžový, ten je pro růst s vitamínem A a s vápníkem. Před pár dny jsem si koupila i ten poslední ze série. Má podobné účinky, jako ten růžový, jen je modrý. Jediný rozdíl je v tom, že má místo vitamínu A, vitamín E. Všechny tři laky mají 8 ml.  Vydrží poměrně dlouho, tyto laky mám už asi půl roku a pořád v nich půlka je. Musí se před použitím protřepat, protože obsahují  dvě složky a ty se musí spokojit dohromady. Proto jsou tak hezky a zajímavě vypadají. A když jsme u toho obalu a balení opravdu se mi moc líbí. Aplikátor je klasický, jak všichni známe. A fungují? Jelikož jsem ráda za každý milimetr nehtu, myslím si, že fungují. Na nehty si jiné laky nedávám a jsem spokojená. Za tu cenu 54,90Kč jsou to dobré produkty, ale neříkám, že se nedají sehnat lepší. Tady je ovšem otázka - za jaké peníze. Nedávno jsem viděla samotné kalcium za 140Kč. Mamka teď používá i tabletky pro lepší kvalitu a růst nehtů (nevím přesně co je to za formu) ale říká, že rozdíl moc nevidí. A co vy a péče o nehty? Kdyby jste měl někdo radu, jak si nekousat, napište, budu vděčná. Gelovky mít kvůli škole a praxi nemůžu..achjo..:( K.



4 komentáře :

  1. O techto lacich jsem ani nevedela. Kazdopadne vypadaji moc dobre. Mas pocit, ze pomahaji? Bohuzel zadny tip na boh proti kousani nehtu nemam, ale drzim palce v dalsim boji s timto zlozvykem!

    OdpovědětVymazat
  2. Já se to odnaučila díky nalepovacím nehtům. Měla jsem je jeden týden a to stačilo na odnaučení. Jak ale píšeš, že je mít nemůžeš, tak nemám jiný tip. Bohužel :/ Mně nikdy ty laky s hořkou chutí nepomohly.

    OdpovědětVymazat
  3. Ten modrej mam taky a musim souhlasit ze je skvely a Kajo, beru ted jeden doplnet na nehty, vlasy a plet.Az doberu prvni krabicku chci udelat recenzi ale musim rict ze uz ted po mesici vidim obrovske zlepseni:) dam ti vedet az clanek bude.

    OdpovědětVymazat
  4. Vím že je to divné ale mě na kousání nehtů když jsem si nalakovala bezbarvím lakem nehty a do toho přisipala pepř....a když jsem kousla do toho nehtu tak to byla stašně hořký no nevim jestli ti to pomůže ale mě to pomohle ...ale +je že kdyš tam dáš ten pepř vypadáto hezky na těch nehtech ...Jinak tvůj blog je úžasný !!!;) Tak snad jsem ti poradila ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops