úterý 16. dubna 2013

Kapka přírody

Ještě jednou ahoj,
Takže tedy je ta slíbená recenze. Dneska se koukneme na přírodní kosmetiku. Tak nejdřív asi začnu mým oblíbencem.To to Rakytníková mast. Sice nevím, kde a za kolik se dá sehnat, ale na internetu.Obsahuje 125 ml a je to opravdu účinná mastička. Je to tedy vysoce regenerační mast, a na ruce je opravdu super. Hezky hydratuje a zjemní pokožku. Takže tu 100% doporučuji ;)


Další super věc, je konopná kosmetika, já už jsem měla několik výrobků z konopí, a vždycky se mi zalíbili. Taky jsem dneska dostala možnost spolupráce s další firmou, která prodává takové podobné výrobky, takže se těším. Ale teď ke kosmetice Bione Cosmetics. Je to tedy přírodní kosmetika. Celkem od nich mám tři produkty. Vazelínu, pleťový krém a tonikum. Jak už jsem říkala, jsou to přírodní produkty, které se hodí na suchou a citlivou pleť, na různé ekzémy a dermatitidy. Žádnou alergickou reakci mi nedělají, takže jsem nadšená. Začnu třeba vazelínou. Má 150 ml a stála mě myslím 85 Kč - což je super cena. Krásně hydratuje, a je skvělá třeba na ruce nebo suchá místa. Rozhodně si jí koupím znovu a vřele doporučuji!




Jako další vezmu na řadu Extra výživný krém, od stejného výrobce. Každý večer, když si vyčistím pleť, použiji teto krém a ráno mám pleť dobře hydratovanou a jemnou. Hezky voní a je moc příjemný. Obsah 51 ml a stál taky okolo 80 Kč. Má takovou hezkou žlutou barvu, ale že by voněl jako konopí, to ne. Ale zase, jsem moc moc spokojená a klidně bych si ho koupila znovu. Všichni, kteří mají suchou a problematickou pleť - jako třeba ekzémy či právě ty dermatitidy, je to super krém, který bude vyhovovat všem. Vydrží docela dlouho bych řekla, stačí opravdu malinko. 



A poslední věc, kterou jsem vyzkoušela je tonikum. Já se s ním odlíčím celkem v pohodě i bez čistícího mléka, ale pokud máte mastnější pleť, tak bude lepší, když použijete ještě nějáké odličovací mléko. Odlíčí v pohodě i voděodolný make-up, takže super. Zase stačí jen malinko. 59Kč za 255 ml je nádhera. V pohodě se odlíčíte 2 tampónky. Všechny 3 výrobky jsou úžasné!Určitě je zkuste.


A teď tedy ještě jedna věc. Obyčejný balzám na rty. Je vyrobený na rostlinné bázi - takže vhodný i pro citlivou pleť. A zase je typicky zelený. Cena se pohybuje okolo 35Kč a tento regenerační balzám na rty je jeden z nejlepších, co jsem kdy vyzkoušela. Voní úplně přirozeně. A další věc je jedna rostlinka. Je to rostlina Aloe Vera. Dnes už je celkem běžné, že se vyskytuje v celé řadě produktů,a za Aloe Vera si docela dost připlatíte. Je dobrá na pleť, různé pupínky a další kožní problémy. Takže to také velice kladně hodnotím. Já jsem jí dostala od přítelovi babičky a jsem za to moc moc vděčná:) Takže pokud máte tu možnost, Vypěstujte si jí také. 



Díky za přečtení, pokud budete chtít, udělám ještě článek o tom, které výrobky z konopí jsem v minulosti vyzkoušela a jak se mi líbily. Já jsem moc spokojená, protože mi na mojí pleť velice vyhovují. Hezký zbytek dne. Co vy a přírodní kosmetika? K.




2 komentáře :

  1. Přírodní kosmetiku mám ráda. Mými oblíbenými značkami jsou Korres a L'Occitane. A taky italská Erboristika.
    O své péči o pleť jsem psala na blogu a pokud se zajímáš o přírodní kosmetiku, mohlo by to pro tebe být zajímavé.
    http://valerieswonderland.blogspot.cz/2013/03/pece-o-plet-aneb-oda-na-korres-1.html
    http://valerieswonderland.blogspot.cz/2013/03/pece-o-plet-aneb-oda-na-korres-2.html
    Je tam toho víc, ale nechci tady spamovat, tak se tam kdyžtak proklikej :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já si na tuhle kosmetiku brousím zuby, už jsem i objevila, kde ji u nás prodávají a asi nejdřív zkusím odličovač očí, protože ten mi pomalu dochází, tak doufám, že nezklame :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops