sobota 13. dubna 2013

Calvin Klein 1.díl


Ahoj všichni!
Mám tady pro vás takové články na pokračování. Ráda bych vám něco řekla o značce Calvin Klein. A co, nebo kdo je ten známý Calvin Klein? Celé jeho jméno je Richard Calvin Klein, je to světoznámý módní návrhář, který s navrhováním začal už v dětství. Na přelomu 70. a 80. let se tato značka proslavila a dostala do celého světa. Od té doby je to jedna z nejprodávanějších značek. Reklamní kampaň pro Calvina Kleina dělala i slavná modelka Kate Moss.

Značku Calvin Klein zná asi každý z nás. Já jsem se o tuto značku nejprve moc nezajímala. Pak jsem si přečetla pár informací a celkem mě zaujala. Calvin Klein má širokou škálu produktů. Můžete sehnat vše od parfémů po hodinky a kosmetiku.  Nejrozšířenější jsou ale  přeci jen parfémy a toaletní vody. A já se vám teď pokusím přiblížit pár z nich, které  mě zaujali buď hezkým provedením a nebo vůní. A které to jsou?

Nejznámější je asi dámská parfémovaná voda Calvin Klein Euphoria. Její provedení je snad nejznámější ze všech produktů. Tento produkt měla moje mamča a musím říct, že voní úplně božsky! Cena se pohybuje různě, podle velikosti balení. A jak tento zázrak voní? Granátové jablko, lotos, orchidej, fialka a pižmo není zdaleka všechno. Za 50ml dáte přibližně 1 790Kč. Zase záleží na tom kde a kdy. Zkuste juknout třeba sem, ceny jsou opravdu lákavé -  Parfémy Calvin Klein  

A teď tady mám něco pro pány i dámy. Je to toaletní (unisex) voda CK Be. Tato vůně je na trhnu od roku 1996, což je tedy pěkně dlouhá doba. Vůně je tvořená z dřeva, broskve, mandarinky, pižma, máty a levandule - a není to zdaleka vše. Balení 50ml je k dostání za 600Kč. A zase - provedení pro tuto značku je jedno z nejtypičtějších.



A do třetice tady mám jeden typ. CALVIN KLEIN Euphoria Blossom, tento parfém je parfém týdne na www.parfemy.czZa 50ml dáte 590Kč a stojí to opravdu za to. Takže pokud máte někoho, kdo má v nejbližší době narozeniny, nebo si chcete udělat radost, jděte do toho! Základ tvoří granátové jablko a kumquat, v srdci kraluje pivoňka, lotosový květ a orchidej. Základem je ambra, pižmo a světlé dřevo. Design flakónu byl inspirován orchidejí v rozkvětu. Stejně jako u první vůně...


Internetový esho
p www.parfemy.cz nabízí více než 70 parfémů od CK. Většina zákazníků je velmi spokojených, vypovídá o tom i fakt, že 98% referencí je pozitivních! Navíc vám zboží doručí nejpozději do 2 dnů. Další nákup budete mít se slevou a dárkem. Tak honem na nákupy!!

 Taky bych se ráda zmínila o ostatních produktech. Věděli jste, že vytváří módní doplňky Calvin Klein? Každý si určitě příjde na své, můžete si vybrat ze šperků, hodinek a pásků. Ceny sice nejsou nejmenší, ale myslím si, že se v tomto směru vyplatí trochu si připlatit. A při této příležitosti bych vám ještě něco sdělit. Určitě všichni znáte eshop krasa.cz (parfemy.cz, hodinky.cz...), ta se ale ještě dále zvětšila a má své jiné internetové stránky, pro určité zboží. Všechny tyto produkty, ať už parfémy, nebo doplňky či šperky seženete právě na těchto stránkách.

Stojím za tím názorem, že ženu, či dávku vždy potěšíte hezkým šperkem Calvin Klein či hodinkami od Calvin Klein. Já osobně bych byla tedy moc šťastná. A i na toto Calvin Klein myslel. Od náušnic až po náramky můžete vybírat ze širokého sortimentu. A Tady je pár ukázek. ¨



Tyto hodinky jsem si doslova zamilovala! Prostě je budu jednou mít a ušetřím si na ně :). Líbí se vám? 



Takovým parfémem, šperkem, či jiným módním doplňkem uděláte radost všem. A co vy a vaše oblíbený parfém a hodinky? Znáte CK? Hezký den. K.

1 komentář :

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops