sobota 21. září 2013

Jak vypadají moje řasy po sundání permanentních řas?

Ahoj,
dneska jsem se rozhodla zaměřit se zase na řasy. Jak probíhalo prodloužení, kolik stálo, jak dlouho řasy vydrží, a vše potřebné se dozvíte v tomto článku. Řasy jsem měla celé prázdniny až teď do konce září. Ze začátku jsem z nich byla opravdu nadšená, hodně to zvětšuje oči a vypadá to moc hezky. Nechala jsem si je sundat z několika prostých důvodů - dostala jsem hned několik řasenek na testování a moc jsem se nelíčila stíny, protože jsem se bála, že mi pak řasy budou častěji vypadávat. Když mě oko svědilo, bylo moc těžké, si ho nepromnout, a taky mi vadilo, že jsem si moc nemohla namáčet a mazat obličej (oči). Všechno z toho důvodu, aby mi řasy vydrželi co nejdéle. Na doplnění se tedy má chodit každé 3 týdny, ale paní, co mi řasy dělala měla delší dobu dovolenou a já na to přišla pozdě, takže moje řasy vypadali hrozně. Jak tedy vypadají řasy teď? Je jasné, že je na nich vidět rozdíl, jsem kratší a není jich tolik. Ale řasy rostou, a do měsíce bych je měla mít "jako nové". Když použiji řasenku, rozdíl před a po řasách nevidím. Nemohla jsem najít nějákou fotku předtím, než jsem řasy měla, a nakonec našla jen tuhle, která není moc kvalitní:

(omlouvám se za fotku, ale lepší jsem zkrátka nenašla)

Takto vypadaly řasy po prodloužení cca druhý den. Prvních pár dní se mi to moc nelíbilo musela jsem si nalíčit spodní řasy a používat tužku na oči, protože bylo opravdu poznat, že jsou umělé. Nejlépe vypadaly někde v polovině, protože nebylo poznat, že jsou umělé a ani nebyli tolik vypadané, jako ke konci, kdy už jsem musela používat řasenku, aby to nebylo tolik nápadné. Jak jsem zjistila, na jedné mé řase byli dvě větší, umělé. (na internetu jsem našla obrázek, tak Vám ho sem dám, ať máte alespoň nějákou představu. Je jasné, že ty řasy odpadávají. Když odpadávají, celkem to bolí, protože ta řasa vypadne i s vaší řasou. Takže při sundávání (které stojí 50 Kč) docela jsem trpěla, bylo to takové nepříjemné. 



A takhle už vypadají řasy po sundání. Jsou světlejší, kratší a je jich méně, ale zkusím si koupit nějáké vitamíny a uvidím. Určitě Vás budu postupem času informovat. Nedá se říct, že bych litovala toho, že jsem řasy měla, ale bez řas mi je lépe. Mohu se odličovat jak chci a kdy chci, namazat obličej (což je pro mě snad největší plus, protože mám opravdu suchou pleť). Má to své výhody a nevýhody, ale na nějáké delší používání to není, časem to totiž omrzí. Měla je i má kamarádka a také si je nechala sundat. Navíc 330 korun za 3 týdny není zrovna nejméně. 



Každopádně pokud to chcete zkusit, zkuste a uvidíte. Na plesovou sezónu je to opravdu fajn, ale vždycky se můžete naučit si řasy nalepovat samy, tak jako se to teď chci naučit já. Dejte mi vědět, jestli jste řasy zkusili, chcete vyzkoušet a nebo jestli neznáte nějáké dobré olejíčky či vitamíny (pokud existují) na rychlejší růst a výživu řas. Mějte se fajn. V nejbližší době se budu snažit sesmolit i nějáké tutoriály, protože ty tu dlouho nebyli. Doufám, že si užijete víkend. K.

ps. na řasách mi také vadilo, že jsem měla jedno oko "vypelichanější" než to druhé. Bylo to podle toho, na jakém boku jsem spala..Což mě štvalo neskutečně!



3 komentáře :

  1. Já i přesto, že nemám nejdelší řasy bych si je nenechala prodloužit, člověk na ně musí být opatrný a víc se o ně starat, proto vždycky radši nalepování řas:)

    OdpovědětVymazat
  2. zajímavé informace, já jsem se svými řasami naprosto spokojená.. a ani těm nalepovacím moc neholduju.. :))

    OdpovědětVymazat
  3. Take jsem mela umele rasy a dostala jsem alergickou reakci. Po sundani jsem mela natekle oci (porad tam byla alergie) a skoro zadne rasy. Vyzkousela jsem nekolik pripravku na rust ras, ale jediny co opravdu fungoval byl od Clinique.
    Jinak nalepovaci umele rasy rozhodne nejsou pro kazdodenni pouzivani, navic jejich aplikace vyzaduje cvik. Nejlepsi je zustat u klasicke rasenky, stejne delka a hustota ras neni tak dulezita ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops