neděle 15. září 2013

Medik8 - Pretox eyelift pro vyhlazení vrásek okolo očí 40 +

Ahoj všem,
dnes se možná netrefím do vkusu všem čtenářům. Budeme totiž společně s mamkou recenzovat krém na oční okolí pro věkovou kategorii 40+. Moje mamča měla možnost vyzkoušet krém na oční okolí proti vráskám od Medik8. Ze začátku je nutné říct, že se nejedná o produkt, za desítek pár korun, ale v tomto ohledu se opravdu vyplatí trochu si připlatit, zejména pokud Vám je více než 35 let. Oční krém by se měl začít používat od 20 let, kdy ještě není tak důležité, jak kvalitní krém používáte. Mamka ho používala každý den, ráno a večer po dobu dvou měsíců. Je vhodný i pro citlivou pleť, a je také proti tmavým kruhům pod očima. Balení je jednoduché, má 15 ml - ale přesto vydrželo dlouho, i když se to nezdá. Cena se pohybuje okolo 950 Kč. Oficiální popis výrobce je následující:
"Pretox Eyelift reprezentuje neinjekční technologii pro vyplnění rýh a vrásek, navíc redukuje výskyt tmavých kruhů a opuchlin pod očima bez drastického přístupu. Pretox Eyelift, jako ostatní výrobky značky Medik8 neobsahuje parabeny a petrochemické látky, takže je vhodný i pro citlivou pokožku.
Vyvážené a účinné složení zaručí nejen redukci očních vrásek, ale celkovou regeneraci očního okolí. "
Pokud by jste si o tomto produktu chtěli přečíst více informací, najdete je v tomto odkazu. Tento 
krém je vhodný pro ženy i muži nad 40 let. Když mamce zjistila, že bude mít možnost vyzkoušet tento krém, byla moc nadšená. Nikdy moc nevěřila zázračným krémům na obličej proti vráskám, ale už od první aplikace změnila názor. Musím říct i já, že jsou opravdu vidět výsledky. Mamka měla celkem hluboké vrásky (ale na její věk nic hrozného) Po dvou měsících, když krém vypotřebovala mi říkala, že dobře hydratoval, zklidňoval pokožku a hlavně redukoval i hlubší vrásky. Je jasné, že nějáké vrásky má, ale jen, když se usměje. Není nutné tady říkat, že se jí zvýšilo sebevědomí. Aplikace je jednoduchá, krém má praktickou pumpičku. Mamka vždy oční okolí trochu masírovala a proklepávala prsty. Krém je docela vodový, což mě i mamku překvapilo. Nicméně je mamka přesvědčená, že se do takového krému vyplatí investovat, protože je to jediný krém, kde vidí výsledky. Tento krém zaslouží pět hvězdiček a opravdu ho spolu s mamkou doporučujeme! Pokud Vás takové recenze zajímají, i v následujích měsících se máte na co těšit, mamka totiž recenzuje jako divá. Který krém používáte vy, nebo Vaše mamka? Užijte si zbytek neděle, Karolína a Jana. 

Děkujeme firmě MEDATREX. Pokud si chcete zahrát o CC cream, který také napomáhá odstranění vrásek, klikněte sem





1 komentář :

  1. Opět důkaz, že investovat do kvalitní účinné kosmetiky se vyplatí! Vždyť to děláme pro sebe, milé dámy, abychom potlačily známky stárnutí a cítili se svěže a sebevědoměji!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops