sobota 8. června 2013

RYOR dvoufázová odličovací emulze pro všechny typy pleti

Krásnou slunečnou neděli!
Konečně se udělalo hezky, tak je čas na kraťasy a tílka...Než ale vyrazíte někam ven, mám tu pro vás recenzi, na všem dobře známou, dvoufázovou odličovací emulzi od Ryoru. Už jste o ní určitě hodně slyšely. Všude je hrozně oblíbená, a všem vyhovuje. A jak obstála u citlivé pleti? Musím říct, že jsem se ze začátku bála, co to s mojí pletí udělá. Sice je vhodná pro všechny typy pleti, ale znáte to..Je vhodná pro všechny, tak jí zkusíte a zjistíte, že pro vás tedy vhodná není. Obsahuje 150 ml, má moc hezké balení a před použitím jí musíte protřepat. je neparfémovaná, což je velká výhoda, právě pro citlivou pleť. A musím říct, že jsem nadmíru spokojená. Ještě nikdy jsem se nesetkala s odličovací emulzí, která by tak dobře odličovala..Opravdu zvládne i voděodolný make-up a stíny odlíčí prakticky jedním tahem. Dá se sehnat okolo 100 Kč a zdá se, že vydrží dlouho. Dvoufázová se jí říká proto, že potřebujete pleť potom ještě dočistit tonikem. Já se přiznám. že tonikum nemám od Ryoru, ale dá se to v pohodě zkombinovat a není problém. Jako většina lidí, co tuto emulzi používá jsem nadšená. Mám také suchou pleť a myslím, že obsahuje olej, takže krásně hydratuje. Opravdu super!! Opravdu jí zkuste, za ty peníze stojí. A ani bych nečekala, že emulze za 100 Kč bude až tak dobrá!! Ryor u mě prostě vítězí..A co vy a Ryor? Mějte fajn den, K. 


4 komentáře :

  1. já od Ryoru měla právě bylinné tonikum a také jsem s ním byla moc spokojená:) plánuji vyzkoušet i jiné jejich produkty a třeba i zrovna tuto odličovací emulzi, díky za tip:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle emulzi mám a přijde mi taky celkem fajn :-)

    OdpovědětVymazat
  3. ja mám zase gel na unavené očné okolie a nedá sa mu vytknúť pol chyby :) tak premýšľam, že do ryoru skúsim trochu investovať, lebo ma zaujal :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja s Ryorom nemám veľké skúsenosti, no túto emulziu plánujem vyskúšať:)
    BeeKey

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops