čtvrtek 13. listopadu 2014

Makeupy od Rimmel Lasting Finish 25 hours

Hezký čvrtek,
make-upy Lasting Finish 25 hours od Rimmel London mi byly poslány na zrecenzování, stejně tak jako několika blogerkám. I já se tedy zhostím úkolu a shrnu v několika větách (nebo v několika odstavcích?) to, co si o těchto make-upech myslím. Obrovskou výhodou je to, že varianta NUDE je opravdu hodně světlá. Myslím si, že Rimmel v drogériích (v tomto ohledu) nemá konkurenci, protože odstín je opravdu světlý. Já mám tedy odstín 010 light porcelain, což je hodně, ale opravdu hodně světlá barvička, takže většina nás "bledulek" bude mít na zimu vystaráno. Musím říct, že na toto období je na mě ještě světlý, takže ho kombinuji právě s odstínem 100 ivory ze skleněné lahvičky. Rozdíl odstínů mezi těmito zástupci je viditelný (viz foto), jejich smícháním mi vznikne skvělý odstín, který je téměř identický mé pleti a krku, takže jsem moc spokojená. Oba dva make-upy mají 30 ml, s tím, že make-up se sérem má hezčí, skleněnou lahvičku. A teď se tedy podíváme na oba dva make-upy zvlášť

Rimmel London Lasting Finish 25
Tento make-up (dostupný hned v 5 odstínech) by měl být odolný proti setření, což je opravdu pravda. Obsahuje zklidňující sérum. Toto sérum je pro všechny typy pleti, takže pozor i pro mojí citlivou! Také dobře hydratuje. Co se týče krytí, je opravdu dobré, ale zároveň nezatěžuje pleť a vypadá přirozeně, což mě velice mile překvapilo. Můj odstín 100 ivory je pro mojí "barvu" pleti vhodný spíše na jaro-léto. Přeci jen už jsem teď docela vybledlá. Make-up mi ale nejvíc vyhovuje právě v kombinaci s jeho bratříčkem Rimmel London LF Nude.

Rimmel London Lasting Finish 25 NUDE
Pozor! Už i u nás sežene každá z nás odstín, který nám sedne. Tento make-up je opravdu světlý, až bílý. Je o dost vodovější než je LF se sérem, ale mě osobně to nevadí a říká se, že pro zralejší pleť s vráskami je lepší právě vodovější make-up, protože nezalézá do vrásek a tak je ani nezvýrazňuje. Trošku nepraktické je balení, protože mi vždycky vyteče víc make-upu, než je potřeba, ale díky úžasnému odstínu mu to odpustím. Je velmi lehký, ale dobře kryje. Nemám mu co vytknout.

A teď už oba dva make-upy zároveň. Abych řekla pravdu, velké rozdíly mezi makeupy (kromě odstínu) opravdu nevidím. Ani jeden mi na pleti nevadí, vytvářejí sametový finish, takže není potřeba ani moc pudrovat (opravdu jen trochu, aby se neřeklo). SPF mají 20, dobře kryjí a vydrží docela dlouho. Bohužel nevydrží 25 hodin, ale mají hezkou výdrž. Řekneme, že zatím nejlepší ze všech makeupů, co jsem zkusila (a že jich nebylo málo). Kdybych se měla rozhodnou, který z těchto dvou si koupím, nejspíš by to byla varianta NUDE, a to kvůli odstínu a textuře. Zkrátka a jednoduše, vodovější make-upy mám radši. 

Myslím si, že Rimmel London udělal skvělé rozhodnutí, protože odstán 010 u varianty NUDE bude super na zimu, zatímco 100 ivory, u jeho kamaráda úžasný na léto, což je ideální. Spolu s těmito make-upy vytvořil Rimmel i podkladovou bázi, ale o té zase příště. Já jsem moc spokojená. Navíc cena za oba make-upy je opravdu skvělá (rozmezí mezi 100 - 200 Kč). Už jste make-upy zkoušely? Pokud je ještě nemáte, nezoufejte v tomto článku si o ně můžete zasoutěžit :) Mějte se krásně, Karolína




1 komentář :

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops