úterý 25. listopadu 2014

Essence - krém na ruce z limitované vánoční kolekce (vůně cookies and almond)

V poslední době se s vánočními kolekcemi roztrhl pytel, ale mě osobně to vůbec nevadí. Ba naopak, aspoň vyzkouším spoustu nových věcí. Třeba jako tento krém od Essence s vůní sušenek a mandlí je na vánoce jako dělaný. Popravdě musím říct, že jsem na tuto limitku koukala už před delší dobou, ale krémy jsem v obchodě vůbec necítila. Zlom nastal tehdy, když jsem na facebooku Essence viděla fotku a pod tím hromadu komentářů s tím, že jsou krémy skvělé a že úžasně voní. To mi samozřejmě nedalo, a tak jsem se do drogérie vydala znovu a tentokrát jsem kolekce věnovala větší pozornost. Krémy na ruce ráda střídám, sice jich mám teď doma požehnaně, ale řeknu Vám na rovinu, že krému za 54,90 Kč, v krásném balení (ano, nakupuji hlavně očima - neříkejte, že v tom jsem sama) a navíc s vůn, která mi připomíná cukroví a marcipán se nedalo odolat. Je pravda, že vůně se pořádně projeví až po namazání, takže doporučuji si trochu krému vymáčnout už v obchodě, jinak nic moc neucítíte, tak jako já při první příležitosti.V tubě totiž není skoro vůbec cítit. Od krému jsem toho moc neočekávala, sice má Essence dobré produkty, ale krémy mi nikdy moc nevyhovovaly. Byla jsem ale moc mile překvapená. Krásně hydratuje, i přes to, že velice intenzivně a sladce voní, nelepí a rychle se vstřebává. Je docela lehký a pokožku rukou dělá bleskově hladkou. Za tu cenu je to opravdu luxus, určitě si poběžím ještě pro další zástupce. Má 100 ml a určitě ho doporučuji! Je to fajn zpříjemnění těchto pochmurných dní, protože Vám krém připomene, že se blíží Vánoce. Mějte se krásně, krémy v drogérce určitě očichejte a dejte vědět, jestli jste nadšené stejně tak, jako já. Pochlubte se v komentářích, co jste si z novinek oblíbily vy, Karolína







6 komentářů :

  1. Ach jo rada bych si tento krem poridila, ale jsem v anglii a tu neni.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem tentkrát těmto krémům odolala. Ještě mám někde jeden z té staré limitky. Hydratace je průměr, takže další nic moc krém mít nemusím.

      Maru UltimateChic

      Vymazat
  2. Kremy Essence mam rada, mam tenhle a jeste tresen. Super voni, ale jsou docela mastny. Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  3. doporučuješ už trochu krému vymáčknout v obchodě? :D a když to takhle udělá 100 lidí, kolik tam toho krému zbyde, až si ho 101. koupí? nechci rýpat, jen mě to zarazilo.. jinak souhlasím, v tubě moc nevoní..mám vanilkový a přemýšlím ještě nad tímto :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. samozřejmě z testeru ne z nového krému :D

      Vymazat
    2. tak to jo :) já právě testery na tyhle krémy nikde neviděla :D

      Vymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops