středa 19. listopadu 2014

Dove zimní limitovaná edice

Hezký středeční večer,
nikdy jsem nevěděla, že Dove dělá zimní limitované edice, tak jsem byla ráda, že mohu něco nového vyzkoušet. Je to limitovaná edice Winter Care a obsahuje hned tři produkty. Přišly v krásném balení, které se hodí i jako dárek a nemusíte se trápit s balením (samotné balení dárků moc v lásce nemám, možná kvůli tomu, že se mi to nedaří tak, jak bych chtěla). Celá limitka má krásnou jemnou vůni (opravdu cítím především typickou parfemaci krému) hned na první vyzkoušení krému, nebo sprchového gelu zjistíte, že opravdu všechny tři produkty velmi dobře hydratují (i přes to, že jsou určené na suchou pokožku, v zimě je tato řada podle mého vhodná pro všechny typy, protože je pokožka velmi zatěžována). A vrhneme se na ně trochu detailněji.


Balení je hezké. Bílá barva asi každému z nás připomíná zimu a hlavně sníh. Líbí se mi, že Dove má všechny obaly jednoduché a tady rozhodně platí, že v jednoduchosti je krása. 



Jako první jsem začala zkoušet krém na ruce, protože teď v zimě moje ruce opravdu hodně trpí a jsou suché. Proto jsem si krém dala hned do kabelky a nosím ho každý den sebou. Krém má 75 ml. Velmi dobře hydratuje, rychle se vstřebává. Ruce jsou pak hezky vláčné, ale nelepí nebo se nepotí. Znám také hodně krémů, které dělají takové drobečky na rukou, když nemáte ruce dokonale čisté. Tenhle krém to nedělá, takže si ráda namažu ruce i třeba v metru. 


Sprchový gel je skvělý! Dá se říct, že je to takový krém do sprchy a je pravda, že jako první podobný produkt, který jsem zkoušela byl pravě od Dove (v té době se tak ještě nejmenoval, ale měl velmi podobnou texturu, takže jsem si myslela, že jsem místo sprchového gelu použila krém, opak byl ale pravdou). Po sprše se mažu jen opravdu málo kdy, jsem na to bohužel dost líná. Proto tento sprchový gel oceňuji hlavně proto že další hydratace není potřeba. Velikost balení je 250 ml. 


Pokožka je po použití tělové mléka jemná, hladká a dlouho vyživená. Dokonce si dokážu představit celou zimu používat jen toto mléko (věřím, že mi balení celou zimu vydrží, je totiž velké a já mám problémy spotřebovat i mnohem menší balení), protože mi nedráždí pokožku, je hutné, velice slušně hydratuje, ale nelepí. Abych byla upřímná, možná bych si vystačila jen se sprchovým gelem, protože jak už jsem zmiňovala, nejsem zvyklá se mazat a tak mi hydratační sprcháč bohatě vystačí. Občas si ale musím dopřát speciální péči.  


Značku Dove jsem si v posledních pár měsících velmi oblíbila, ačkoliv jsem ji v minulosti nevěnovala moc pozornosti. Líbí se mi, že u všech produktů si zakládají na hydrataci. Určitě něco z této limitky vyzkoušejte, já jsem moc spokojená. Karolína

3 komentáře :

  1. To vypadá krásně, netušila jsem, že Dove má limitky :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Najradšej by som skúsila všetko, Dove produkty zbožňujem, majú veľmi peknú vôňu, dobre hydratujú a ich sprchové krémy sú proste fakt krémy, žiadne nepeniace a vysušujúce gély.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops