středa 7. května 2014

Tutoriál na výrazné modré líčení s Color Tattoo

Ahoj všem,
dnes tu mám poměrně jednoduchý tutoriál na výrazné líčení v modrých odstínech. Který se hodí k hnědým, nebo zeleným očím. Tak se na to hned vrhneme.


Někdo toto líčení považuje za večerní, já bych se ale nebála a klidně ho použila i přes den. Jako pokaždé začneme make-upem. Já dnes smíchám dva dohromady - Loreal Le teint a make-up od La Roche Posay a to z toho důvodu, že Loreal je na mě malinko víc do růžova, než bych potřebovala. Kombinace těchto dvou make-upů udělá ale dokonalý odstín, který mi sedne. Obličej přepudruji transparentním pudrem od UMA cosmetics, který je super, recenzi najdete v předchozím článku (pokud by to někoho zajímalo, tak zde)






Obočí upravím jen málo, tmavým hnědým stínem. A jdeme na oči dnes je důležitá báze, protože pracuji s tmavým stínem a ty se často slévají do vrásek a blednou, a to my rozhodně nechceme. Přes celé víčko dáme tmavě modrý stín, já použiji paletku od Sleeku STORM. Blendícím štětcem zpracujeme, aby nebyl viděl přechod. A vrhneme se na spodní víčko, kde nám pomůže super věcička - Color Tattoo od Maybelline, který mám už ve dvou odstínech a rozhodně si chci svou sbírku ještě zvětšit. Je to odstín 20 Turquoise Forever, což je krásná. výrazná modrá, která líčení dodá šťávu. Do vnitřního koutku dáme světlý stín (já použiji paletu od MUA Immaculate collection) a tím projasníme oční okolí. Řasenku dáme v několika vrstvách, protože hraje v tomto líčení důležitou roli. Pokud bych toto líčení měla jako večerní, nalepila bych si řasy, to teď ale vynechám. 






Tvářenku jsem použila Colorama od Maybelline odstín 501 a jako bronzer použiji tmavý pudr od UMA v odstínu 06 - dark. Tento pudr používám jako bronzer kvůli tomu, že jsem nemohla sehnat matný bronzer a tohle je taková alternativa, která se osvědčila. Na rty dám jemnou rtěnku od Rival de loop v odstínu 25 a vonný lesk na rty, který je pouze průhledný (odstín crystal), A MÁME HOTOVO :)





Tak a to už je pro dnešek všechno, snad se Vám bude líčení líbit - dejte mi schválně vědět do komentářů. A pokud doma ještě žádné Color Tattoo nemáte, koukejte si je pořídit, jsou super i na léto ;). Hezký den, Karolína 



1 komentář :

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops