sobota 22. června 2013

recenze na CC krém od Mixa

Hezkou slunečnou sobotu,
nevím jak vám, ale mě toto počasí vyhovuje daleko víc, než ty vedra, byla jsem vždycky hrozně zpocená a takhle mi je příjemně. Dneska si dáme zase jednu recenzi a to na CC krém od MIXA, je to krém pro citlivou pleť, zmírňuje zčervenání pleti a pleť také zklidňuje.

Co je tedy ten CC krém, který v drogériích vídáme den ode dne častěji? Je to anglický značka tedy - Colour Control nebo Colour Correction. Prostě a jednoduše sjednocuje tón pleti.

Má hypoalergenní složení, takže pro mě jedna velká výhoda. Velmi dobře hydratuje - když ho použiji ráno, odpoledne je pleť stále hydratovaná. Není parfémovaný, ale přes to moc hezky voní,..tak čistě a lékárensky. Když použiji krém, připadám si dobře!  Ne, jako s nějákým krémem, který voní jako cukrová vata. Pleť je také po použití hebká. Jediná (ale veliká) nevýhoda je v tom, že když si krém dáte i na oční víčka, strašlivě to svědí a slzí mi oči. To se prostě nedá. Na obalu je sice napsané, ať se vyhnete oblasti očí, ale já mám víčka hrozně suchá, takže prostě musím. Obsah balení je 50 ml, cena bohužel nevím jaká je, ani na internetu jsem se to nedočetla..Když to vezmu kolem a kolem..CC krém je dobrý, docela mě překvapil, ale hrozně mi vadí to štípání..Žádnou alergickou reakci mi nedělá, to je také velká výhoda. A vyhovuje také mamce, takže je vhodný pro všechny věkové kategorie. Zčervenání je po 14ti dnech menší, to musím uznat. takže to zkuste, ale pozor na oči! Na léto je super, má takové lehčí složení :) Kosmetiku Mixa jsem si docela oblíbila, ta vůně je prostě skvělá a kosmetika a sprchový gel je také skvělý..:) Užijte si víkend, za pár dní už prázdniny. K.



28 komentářů :

  1. Vypadá zajímavě. Už jsem nad touhle značkou přemýšlela :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já myslím, že to moc drahé nebude, už jsem se na Mixu dívala v Tetea drogerii a výrobky byly celkem levné...

    OdpovědětVymazat
  3. Mám ho déle než 2 týdny a moc odvařená z něho nejsem, za mě velká nevýhoda, že se po něm velmi lesknu, takže když nemám makeup nebo bb vypadám 10x víc spocená v obličeji než jsem. A ústup zarudnutí nepozoruji, mám stále zarudlé tváře a nějaké ty pupínky a jizvičky.

    OdpovědětVymazat
  4. a jaký je odstín? případně je více variant? není příliš tmavý nebo do oranžova jako většina drogérkových BB?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je průhledný! Není vůbec krycí! On dá se říct léčí to začervenání!

      Vymazat
    2. Existuje ale aj krycí.

      Vymazat
    3. Né, neexistuje. :) Od mixy (zatím) ne. =o)

      Vymazat
    4. existuje ad mixy aj BB :-)

      Vymazat
  5. Páni, máš super blog :-) tolik článků..fandím ti, jen tak dál :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Odpovědi
    1. Ja som ho kúpila cca za 7 € to je nejakých 180 korún. Aj keď hovorili, že to je nejaká akciová cena :D

      Vymazat
  7. Mám tento krém cca 3 týždne a som s ním veľmi spokojná. Každému pomáha niečo iné a mne tento krém pomohol. Pred používaním tohto krému som bola 5 minút na teple a mala som červené mapy na tvári. Odkedy používam cc mám tvár v teple bez akéhokoľvek fliačiku. Dá sa používať aj ako podklad pod make-up ale nepožívam to :) nemám čo skrývať :) Ani sa po ňom nelesknem. Som s ním ozaj spokojná.

    OdpovědětVymazat
  8. Dobrý den,
    nechci, abyste si tento komentář špatně přebrala, myslím ho dobře:)
    Pokud Vám tento krém dráždí oči, proč na oční okolí nepoužijete nějaký oční krém(krém na oční okolí), který by Vaše oči nedráždil? Z vlastní zkušenosti vím, co to je, když Vám nějaký krém náhodou podráždí oči a představa, že bych to dobrovolně podtupovala každý den, mě vůbec neláká :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. používám krémy, po kterých mě oči nepálí :) Tento jsem měla možnost vyzkoušet :) ale děkuji za tip:)

      Vymazat
  9. Dobrý den,
    chtěla jsem se jenom zeptat jestli funguje dobře na to zčervenání. Každý den jsem ve škole hodně rudá nevím jestli je to z tepla, ale štve mě to. Takže když si to natřu už nebudu rudá????
    Děkuji za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
  10. Dobrý den,
    chtěla jsem se jenom zeptat jestli funguje dobře na to zčervenání. Každý den jsem ve škole hodně rudá nevím jestli je to z tepla, ale štve mě to. Takže když si to natřu už nebudu rudá????
    Děkuji za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento CC cream postupně zbavuje pleť zčervenání. makeup vám nepomáhá?

      Vymazat
    2. Ano, jen jsem se chtěla zeptat.
      Děkuji :)

      Vymazat
  11. Dobrý den, moc ráda bych věděla jestli je to normální krém nebo v něm je nějaký pigment? Děkuju

    OdpovědětVymazat
  12. Zmírňuje zčervenání pleti ?:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když je to corect cream tak ano. Údajně. Je dost lidí, kterým to neudělalo nic z čehož jsem na rozpacích...

      Vymazat
  13. Dnes jsem si ho koupila,cena - 199 kč,krem je normalni ,neobsahuje pigment.Koupila jsem ho,protože mam velmi citlivou plet v obdobi změny počasi ted v unoru-rano zima a v poledne teplo,plet reaguje zčervenanim a svedenim,po prvnim použiti mam dojem že opravdu sklidnuje,

    OdpovědětVymazat
  14. Nejen že mi nezmizelo začervenání ale tváře jakoby mi fialověly! Použila jsem tento krém asi 3krat a už ho nikdy nechci! Ještě by to nakonec bylo horší po používání tohoto krému. Přitom je krém určen pro citlivou pleť. Jsem naprosto zklamaná

    OdpovědětVymazat
  15. Chci si ho koupit, protože mám suchou a zčervenalou pleť, což nejde vymizet ani pořádnou hydratací peelingem nebo aha kyselinami. Nic si nevymačkávám ale ať horko nebo mráz, jsem jako rudoch. Loupu se okolo rtů a jsem na tvářích jako profackovaná. Trochu mě zaráží že to reaguje až za 14 dní a navíc ne moc efektivně- u značky které je údajně lékárenská bych si představovala větší nástup účinku. Taky mne zneklidňuje, že společnost neodpovídá na zákaznické dotazy a zcela ignoruje dotazy apod. Nezdá se mi to zatím tak úchvatné, jak praví reklama.

    OdpovědětVymazat
  16. Krém používám 2 měsíce a žádné zlepšení není znát.Pleť je stejně červená,jsem taky velmi zklamaná.

    OdpovědětVymazat
  17. Byla jsem nadšená z informace, že existuje nějaký krycí krém pro citlivou pleť, tak jsem neváhala a když jsem narazila na slevu, tak ho hned koupila. Ale hned mě zklamal, protože nekryl a když jsem ho nanášela na pleť, žačal se drolit, snad nejsem jediná kdo má takovou zkušenost.

    OdpovědětVymazat
  18. Nerozumiem preco si ho davas na oci??? Ak mas suche viecka, kup si predsa ocny krem. Je ich tolko, ze si nebudes vediet vybrat.
    Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protože jsem ho používala jako krém. Bohužel jsem očních krému vyzkoušela nezpočet a žádný mi nevyhovuje i přes to ze používám pro citlivé oči ..asi zůstanu u vazeliny

      Vymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops