čtvrtek 21. února 2013

Rtěnka Miss Sporty Perfect color lipstick 052, 020

V první řase bych vám chtěla říct, že jsem vytvořila fb stránku tohoto blogu aby jste vše věděli hned první budu ráda, když se přidáte STRÁNKA ZDE!!! (nebo klikni na obrázek). Mockrát vám děkuji za podporu


Konečně se taky dostalo na produkty od Miss Sporty. Je to poměrně známá značka, je levná a některé věci jsou od nich docela povedené. Já jsem si od nich pořídila 2 rtěnky z kolekce Perfect color v odstínu 020 a 052. Stála mě myslím 29Kč a koupila jsem jí v drogerii Teta. Miss Sporty byla moje oblíbená (nejoblíbenější) značka, když mi bylo tak okolo 15 let. Měla jsem od nich všechno. Pudr, make-up, stíny,...v té době mi to hodně vyhovovalo. Neměla jsem žádné problémy s pletí a tak mi stačilo malé krytí. Pudr jsem měla ráda také, k tomu bych se klidně i vrátila, ale teď mám pudrů tak na 100 let. Ale teď zpět k rtěnkám. Balení je normální, takové lesklé tmavě modré. Odstíny jsou to moc pěkné, jedna taková světlá, kterých není nikdy dost a ta druhá něco mezi červenou a růžovou. Tu světlejší používám docela dost, teď v zimě je příjemná, hezky hydratuje. Bohužel nejsou matné, což mě trochu mrzí. Tu červenou si oblíbila sestra s mamkou, protože ke mě se ta barva vůbec ale vůbec nehodí. Vypadám v ní hrozně, takže jsem se s ní radši ani nevyfotila. Co se týče výdrže..no,...za 29Kč si moc nevyberete, ale třeba má sestra na ní nedá dopustit. Abych řekla pravdu, stačí, když se napijete nebo si něco zobnete a barva je pryč.Co bych hodnotila hodně, ale hodně kladně je vůně. Voní naprosto úžasně. Nevím po čem, je to taková sladká vůně, ale mě moc vyhovuje. Prostě dlouhotrvající rtěnka to tedy není, ale za ty peníze hezká záležitost. Máte s touto rtěnkou zkušenosti?


Zhodnocení produktu od Miss Sporty:

+ cena
+ vůně
+ hezké odstíny

- rtěnka na rtech moc dlouho nevydrží

Já bych si jí znovu asi nekoupila, ale nedá se říct, že byl litovala této koupi. Ta světlá mi vyhovuje a ráda se k ní vracím.






2 komentáře :

  1. Mám odstín 009, je krásná, ale jak říkáš, zas tolik nevydrží.. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám nějaký odstín, o kterém si toho teda moc nevybavím, ale až na tu vůně mě nijak neoslovila.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops