středa 27. února 2013

RECENZE: paletka MUA - IMMACULATE COLLECTION

Ahoj všem po delší pauze,
jsem nemocná, dneska jsem taky přišla z nemocnice, ale mám tu pro vás recenzi paletky od MUA s názvem IMMACULATE COLLECTIONN, kterou jsem si teď nejvíce oblíbila. Dostala jsem jí od strejdy k narozeninám, od té doby se bez ní nehnu. Obsahuje pěkné barvy, neutrální, ale i barevné, takže pro každou příležitost. Jak už jsem řekla, paletka je od Makeup Academy (zkráceně MUA) a obsahuje 2 stínů. Jak matných, tak třpytivých. Z této paletky jsem nadšená nejen kvůli barvám stínů, ale také kvalitou.S kvalitní bází vydrží na oku poměrně celý den. Stíny nanáším mokrým štětcem pro větší intenzitu a opravdu si nemám na to stěžovat. Cena se v České Republice je okolo 500Kč, žádná hrůza a stojí to za to. Prodávají se i menší paletky, a také ostatní kosmetika. Určitě časem plánuji zkusit také jiné produkty od této značky. Kdyby jste se chtěli na něco zeptat, pište. Dotazy ráda zodpovím. Takhle tedy vypadá samotná paletka. Má hezký design, ale asi něco ultra výdržného to nebude. V balení byl také štěteček, ovšem ten stojí za nic. Balení obsahuje 16,8g stínů, takže zásoba na dost dlouhou dobu, ikdyž bych to nebyla já, kdybych si zase něco nového nekoupila. A teď už k odstínům: 




Fotky nejsou kdoví jak kvalitní, ale myslím, že stačí. Tohle jsou odstíny 1,9,17  nejhezčí ten všech je ten zelený, poslední dobou ráda experimentuji.



Tahle trojice je moje hodně oblíbená, jak vidíte,hezky se všechny barvy třpytí. A ta modrá je okouzlující. Odstíny 2,10,18




Růžová barva není zrovna moje oblíbená, ale tahle mi nevadí. Odstíny 3,11,19



Tato trojice je vhodná pro kouřové líčení a vypadá společně moc hezky. Odstíny 4,12,20.



Odstíny 5,13, 21



Nejoblíbenější barvu můžete vidět tady. Ta třpytivá hnědá. Nejúžasnější barva co jsem kdy viděla!!!Odstíny 6, 14,22. 



Ta třetí barva není zas tak vidět, je hodně tělová, ale mě se líbí třeba pro líčení do školy. Odstíny 7, 15, 23.


¨¨

A poslední jsou odstíny 8, 16 24.

 Tak tahle vypadají jednotlivé odstíny, Z této paletky jsem nadšená a až na štěteček dávám plný počet bodů. Zkuste jí, je vhodná i na cesty! Krásný třpytivý den!!








4 komentáře :

  1. Taky ji mam a nejradsi mam tu zlatou..ta je skvela :)

    http://ravenaiko.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. paletky vyzerá veľmi dobre..také sýte pekné farby :)
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  3. Celá ta paletka vypadá moc hezky a líbí se mi i odstíny. Já jsem na paletky nemocná, takže jsi mě teď docela nakopla k rozhodování jestli si ji koupit či ne :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezká paletka a i velmi kvalitní barvy :) líbí.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops