úterý 5. února 2013

RECENZE na výživný krém s mandlovým olejem RYOR

Hezký podvečer,
venku je počasí na zbláznění, takže se mi tam ani nechce. Ráno vstávám už v půl 6, takže jsem vyřízená. Sice mám školu do 11.30, takže si pak můžu lehnout, ale stejně to není těch 9 hodin spánku, na který jsem zvyklá. V takovém zimním počasí je důležitá hydratace pokožky a zejména obličeje. Proto jsem se asi před časem rozhodla, že vyzkouším nový krém. Zvolila jsem značku RYOR a musím říct, že mě mile překvapila. Mám poměrně citlivou pleť, co se krémů týče, vyhovuje mi jen málo který. Ale konečně jsem narazila na ten, co mi vyhovuje úplně maximálně!!! Tato značka je známá především tím, že má produkty především z přírodních zdrojů a právě to mě zaujalo. Pořídila jsem si výživný mandlový krém pro suchou a citlivou pokožku.



Opravdu se hodí pro citlivou pleť, to můžu potvrdit! Krásně voní (z krému je cítit opravdu příroda, nebo nevím, jak jinak bych to popsala) a hydratuje, takže to bych podtrhla! Cena je okolo 100Kč, takže nic drahého, balení je normální, ale mě se celkem líbí, jak se říká, v jednoduchosti je krása. Balení obsahuje 50ml krému, což je tak akorát. Hezky se vstřebá, je vhodný jak na den, tak na noc. Časem bych si ještě ráda pořídila krém přímo na noc, ale zatím jsem spokojená s tímhle. Snadno se vstřebá a je dobře mastný (ani málo, ani moc). Tenhle krém bych vám rozhodně doporučila, už jen za tu cenu je to úžasná věc, a já lituji, že jsem na tuto značku přišla až takhle pozdě. Opravdu není nic, co bych mu vytkla, já jsem maximálně spokojená. Určitě ho zkuste, nebudete litovat. A co vy? máte zkušenosti s výrobky od RYORU?

Zhodnocení produktu:

+ I PRO CITLIVOU PLEŤ!!!!!!!!
+ hezky se vstřebává a hydratuje
+ příznivá cena
+ příjemná vůně

- nic!

Opravdu jsem moc moc spokojená a krém mě mile překvapil...:)) Za mě rozhodně plný počet bodů.
a tady už fotky:





5 komentářů :

  1. mě teda mastný nepřijde vůbec :) ale je fajn, používám ho ráno, nebo pod makeup, na večer ale fakt chci mastnější krém :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na tenhle krém jsem zatím slyšela samou chválu, určitě si ho někdy taky musím pořídit :-)

    OdpovědětVymazat
  3. obecně je kosmetika od Ryoru kladně hodnocena. Já zrovna testuju zmatňující krém a zatím jsme spokojena

    OdpovědětVymazat
  4. ja měla výživný krém s přírodními oleji a ucpaval mi pory, tak už od ryoru radeji nic..:/

    OdpovědětVymazat
  5. Ten jsem taky zkoušela, ale teď na zimu mi nestačil... Na léto ale určitě bude fajn :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops