sobota 23. února 2013

RECENZE na bázi pod oční stíny I love STAGE od Essence

Dnes tu pro vás mám ještě jednu recenzi na bázi pod oční stíny od Essence. Je to báze z kolekce I love STAGE, musím říct, že dost věcí z této kolekce se jim povedli. Nevím jak vy, ale od té doby co jsem si bázi koupila si stíny nedám bez ní. Stíny mi vydrží déle a řekla bych, že jsou takové výraznější. Balení je poměrně malé, ale mě se zdá, že vůbec neubývá - 4ml. Stáli mě něco okolo 70Kč, takže si nedokážu představit co dělají báze za 600Kč :D. Nebudu tady říkat, že já bych ty drahé nechtěla..Určitě bych je taky chtěla zkusit, ale nejsou na to bohužel prostředky, tak si musím vystačit s malém. Tento produkt je 2v1, může se používat i jako korektor, ale na mě je to až moc tmavá barva. Aplikaci už asi všichni znáte,..dáte na oční víčko a rozmažete prstem, nebo štětečkem, což mě vyhovuje o moc víc. Opravdu toho stačí kapička,takže mi snad toto balení ještě nějáký ten čas vydrží. Konzistence je zajímavá. Na mě dost tekutá, abych řekla pravdu. Barva je taková, že sedne každému, což je výhoda. Neobsahuje třpytky a za to jsem taky ráda, někdy mám "chuť" jen na matné stíny a to by s třpytivou bází nešlo. A jak bych to zhodnotila na závěr? Za ty peníze dobrá věcička, určitě se to vyplatí.Jakou bázi pod stíny používáte vy??

+ oční stíny vydrží déle
+ neslévají se
+ báze a korektor v jednom
+ barva která sedne každému

- hodně tekutá konzistence

Určitě to není zbytečnost, a za ty peníze celkem dobrý kup. A co vy? Používáte báze pod oční stíny?




4 komentáře :

  1. Taky jsem používala tuhle, taky jsem si neměla na co stěžovat... pak jsem si pořídila od Etude House a tahle jí nesahá vůbec nikde :-D Ale pro začátek nevidím důvod, proč ji nebrat :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle bázi si chci taky pořídit, teď mám od MUA, ale Essence chci taky zkusit, protože je levná a četla jsem na ni spoustu pozitivních ohlasů :-)

    OdpovědětVymazat
  3. SUPER recenze, určitě ji vyzkouším, až mi dojde má momentální =)
    Jsem nová čtenářka a zvu tě na svůj blog a případně ke sledování =)
    Inhotblog.blogspot.cz
    KKISS

    OdpovědětVymazat
  4. Opravdu super recenze :D já tedy těd používám bázi od Avonu ale mám doma i Elf !!!Ale Essence mě hodně láká

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops