středa 28. srpna 2013

Lesk na rty od MUA SHEERFINISH lipgloss + Parfémované tělové mléko ROSE ABSOLUE od Yves Rocher

Ještě jednou Vás všechny zdravím, dneska jsme byli na rodinném výletě. Bylo to moc fajn, ale nakonec jsme pěkně zmokli. Bohužel mám úplně vybitou zrcadlovku, a tak jsem následující fotky do recenze nafotila pouze digitálním foťákem. A co Vám ukážu dnes? Hned dva produkty najednou. Slibuji, že se máte na co těšit! První věc je dekorativka. Lesk na rty od MUA SHEERFINISH v odstínu Some me Time. Je to moc hezká světle růžová barvička. Tímto odstínem nic nezkazíte a bude slušet každé z nás, což je obrovská výhoda! Má v sobě malinké zlaté třpytky, což vypadá moc hezky. V Anglii se dá sehnat za 30 Kč, nevím jak je to tady v Česku, možná bude cena malinko vyšší. Co se týká výdrže, tak to není zrovna jednička v oboru. Za třicet korun,..co bych chtěla. Ale na rtech vypadá hezky. Lesky na rty popravdě řečeno moc ráda nemám,nesnáším ten lepkavý pocit. Vyzkoušela jsem jich už několik a vždycky to byla tragédie. Tohle zas taková hrůza není. Vůni má takovou sladkou, ale třeba lesky, co jsou u Essence ve stále nabídce voní ještě víc - a to už mi vadí. Rty mám raději matné, ale proč jednou za čas neudělat výjimku, že?:) Za tu cenu bych si lesk asi koupila znovu, i odstín mi vyhovuje :) sice mě ta výdrž trošku mrzí, ale lesk můžu vesele hodit do kabelky a je to! Snažila jsem se ho nafotit co nejlépe. Tak to by byla první recenze a rovnou se vrhneme na tu druhou :)




Je to parfémované tělové mléko ROSE ABSOLUE od Yves Rocher z limitované edice. I přes to, že nemám se značkou Yves Rocher žádně zkušenosti, jsem ráda, že jsem mohla vyzkoušet první výrobek! Zamilovala jsem si ho hned od první chvíle, protože ta vůně je neskutečná! Podle popisu výrobce by měla vonět po růžích a květinách. Nevím, co mi ta vůně připomíná, ale voní naprosto božsky! Co se týká hydratace, tak hydratuje pouze svrchní vrstvy pokožky. Takže je ideální teď přes léto, ale na zimu potřebuji něco více hutnějšího, protože mám opravdu suchou pokožku. Konzistence je totiž taková tekutější. Nevím, jestli se dá toto tělové mléko ještě sehnat, protože to byla nějáká limitka a já ho dostala, takže ani netuším, kolik stojí. Dokonce se k němu prodávala i vůně, a tu bych hrozně moc chtěla! Opravdu překrásně voní a já si tvrdím říct, že jsem lépe parfémované mléko ještě neměla! Doufám, že mám bezedné balení! Krásné fialové luxusní balení má 200 ml a jsem z něj naprosto nadšená! Určitě chci zkusit i další produkty od této značky, protože tohle je prostě skvělá věc :)



 Zítra se můžete těšit na bronzer od Rimmel, dnes už mi to prostě nešlo vyfotit - špatné světlo. A co vy a tyto výrobky? Znáte je, nebo jste je dokonce zkusili? Dobrou noc, K.

2 komentáře :

  1. jeee já mám radost, že máš z toho mléka radost :) tyjo, to mě nenapadlo, že ti bude tak vonět

    OdpovědětVymazat
  2. Na ten lesk MUA bych se možná i ráda podívala blíž, i když mám raději rtěnky. Ale někdy je nálada i na lesk.

    Jinak jsem tě nominovala na Liebster Award (tagovka mezi blogerkama do 200 followers), tak jestli chceš, koukej tady :o)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops