středa 8. října 2014

Recenze na makeup a korektor Caviar Long Stay od Dermacolu

Ahoj všem,

dnes tu mám konečně recenzi (škola mi ve středu začíná až ve 13h) na make-up od Dermacolu, na který jsem se hrozně moc těšila. Je to velice známý make-up a korektor Caviar Long Stay v odstínu 1 - Pale. Moc tedy nechápu, proč ho všichni tak milují, ale k tomu se dostaneme. Je to tedy dlouhotrvající make-up s výtažky s kaviáru a korektor. Odstín má žlutý podtón, takže mi sedí dobře. Pokud jde o výdrž, také si stojí docela dobře, je pravda, že se musí hodně přepudrovat, takže pro mastnou pleť to asi nebude to pravé. Měl by být hypoalergenní, ale tady začíná být pomalu, ale jistě problém. Na mojí pleť absolutně nesedí a dělá se mi po něm ekzém. Používala jsem ho docela dlouho, protože odstín mi seděl vážně dobře, ale asi po 14 dnech jsem se začala osypávat a pak mě napadlo, že je to make-upem. Taky že bylo. Další problém je, že hodně zalézá do vrásek a pokud nemáte pleť jako dětskou prdelku, asi budete mít stejný problém. Make-up obsahuje i korektor, což oceňuji, ale opět mi korektor nesedí, protože viditelně zvýrazňuje nedokonalosti. Stojí asi 350 Kč, což je na mě za make-up docela dost. Dost nepraktické je pro mě i balení, protože až make-upu bude málo, nejsem si jistá, jestli tou špachtličkou všechno využijete. V klasickém balení můžete krabičku rozstřihnout a vypotřebovat tak úplně všechno. Jinak ale balení vypadá moc hezky, ale bohužel to není nejpraktičtější. Bohužel bych si tento make-up už nekoupila, protože mě hodně zklamal. Za mě je to tedy opravdu hrůza. A jak jste na tom vy? Mějte se krásně, Karolína.



9 komentářů :

  1. Ja si ho nedavno objednala, ale jeste nezkousela, tak jsem zvedava.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som si ho chcela kúpiť , ale make-up od Dermacolu nesedia na mastný pleť. Mám ten nový s hľuzovkou (lanýžom) a musím pleť hodne ale hodne prepúdrovať.

    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
  3. Je to perfektní make up, alespoň mně tedy 100% vyhovuje. Vytvoří krásně sametovou pleť, ani nemusím přepudrovávat, výdrž je taky obstojná, korektor je velké plus. Odstín Pale na mou světlou pleť skvěle sedí. Občas zalézá do vrásek, ale to až po x hodinách co ho mám na sobě... Balení se mi líbí, dostat se dá ven nakonec vše (mám už asi čtvrté balení). Make up hodně, ale opravdu hodně dobře kryje, není ho potřeba moc, dobře se vklepává štětcem do tváře. A obličej se mi po něm neosypává, díky kaviáru spíše naopak. Pro mě zaručeně nejlepší make up, co nezvýrazňuje suchá místa a navíc mi i hezky voní... Jen cena by mohla být přijatelnější, ale za ten luxus to stojí ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. škoda, že mě nesedí :((

      Vymazat
    2. Škoda :( Netušíš jestli má Dermacol nějaký make up, který by se tomuhle podobal? Já se úplně děsím, že mi tenhle zruší :D

      Vymazat
    3. teď testuji několik make-upů od Dermacol, tak uvidím, jaké budou a dám vědět :)

      Vymazat
    4. Tak jsem neodolala a koupila jsem si od Dermacolu Matt Control zmatňující make-up. Je cca. o stovku levnější než Caviar Long Stay, podle mě i více zmatní pleť. Pro mě má trošku nepříjemný zápach, ale hádám, že si zvyknu stejně jako u Caviar Long Stay. Problém je v tom, že má růžovější podtón, ale to případně dožene pudr. Vadí mi balení, pumpička, zbytky asi půjdou ven hůř než u Caviar Long Stay. Taky je lehce tekutější, než jsem zvyklá, ale i tak na pleti krásně sedí.. Ale zatím můžu za sebe říct, že Dermacol má jedny z nejlepších makeupů... Netuším jak jsou na tom ty levnější, ale ty co jsem zatím měla bych nevyměnila ani za nic :D Ještě jsem zkoušela v drogerce ten jejich lanýžový, ale tam mě totálně odradil ten zápach ><

      Vymazat
  4. Mně od tohoto odrazuje to balení, tedy ta špachtlička. Když vezmu cenu a že půlku make-upu nedostanu ani z lahvičky, tak nemám chuť si ho kupovat. Mám nejraději make-upy v tubě. Teď mám od Maybelline a spokojenost.
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
  5. ja som ho mala kedysi dávno, už si ani nepamätám, či sa mi páčil, ale je fakt, že vtedy som s makeupmi v podstate začínala a hľadala sa:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops