sobota 5. července 2014

Péče o tělo a pleť v létě

Ahoj všem,

V létě naše pokožka potřebuje nejen více hydratace, ale také ochranu proti sluníčku. Dnes vám ukážu, bez čeho se neobejdu, když jdeme na koupaliště, nebo k vodě. Začínám tím, že se namažu krémem s ochranným faktorem. Používám faktor 50, protože mám ekzém a často se mi dělají fleky, právě ze sluníčka. Tento krém Sun Dance od DM je fajn i pro mou citlivou pokožku. Stojí okolo 170 Kč a má 200 ml. Je super, že má rozprašovač. Další věc, která je v létě nutnost je deodorant. Teď jsem si pořídila od Balea, který používám krátce, každopádně stál 30 Kč a moc hezky voní. 
Z dekorativní kosmetiky používám jen voděodolnou řasenku. Make-up, ani nic dalšího nepoužívám. Nemám ráda, když se potím, je to pak velmi nepříjemné. Řasenku jsem si pořídila kvůli tomu, že vyhrála v pořadu Fasáda první místo a je vážně super. A jako poslední ochranu používám balzám na rty s ochranným faktorem 50, protože se mi na začátku léta dělají opary. 

Na koupališti, nebo u vody cítím velmi napjatou pokožku, hodně se vysušuji a tak se mažu docela dost. Na sluníčku a u vody také hodně trpí naše vlasy, takže na vlasy dávám výživný olejíček a doma si pak vlasy důkladně umyji a použiji hydratační masku. Vím, že existují i speciální šampony a sprchové gely, právě pro odstranění zbytků krému, chlóru, nebo soli, což může být fajn, třeba na dovolené.

Po opalovaní se mažu krémem po opalování, který je příjemný a také velice dobře hydratuje. Nicméně nemá na hydratační krém od Neutrogena, který jsem si pořídila včera, ale používala jsem ho už dříve. Je to nejlepší krém, co jsem kdy měla, krásně hydratuje a voní. Sice není nejlevnější (cena okolo 200 kč), ale teď ho mají v DMku v akci, tak se po něm koukněte. Opravdu mi moc vyhovuje. A pro dočištění mám micelárku od Eucerinu, pro všechny typy pleti. Mají jí teď jako dárek v Marrianne, což je moc super. Micelárka mi sedí a jsem z ní nadšená. Nevysušuje, ani nelepí.



A tady je moje sbírka plavek. Které se Vám líbí nejvíc? Včera jsem si koupila dvoje v Calzedonia, jsou super. A jak se připravujete na koupaliště vy? Mějte se hezky, Karolína







7 komentářů :

  1. Ten opalovací krém od DM se loni skvěle umístil v D-testu. Také ho používám a jsem s ním spokojená. :) Jinak plavky se mi nejvíce líbí ty poslední.

    OdpovědětVymazat
  2. krásné plavky :)¨)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. super plavky :)
    http://fashionblogbymarie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Ty plavky, vau
    Giveaway http://barbaraveselkova.blogspot.cz/2014/07/summer-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  5. Plavky su super :)

    Pozývam ťa na moju giveaway :)BellesFleurs

    OdpovědětVymazat
  6. Micelárka z Eucerinu je skutočne úžasná, dobre odličuje, nezanecháva na pleti žiaden povlak, je taká jemná by som povedala. Akurát to viečko mi stále niekam utečie. Olejček z Avonu je skvelý, mala som ho kedysi dávnejšie, teraz mám iné, ktoré musím minúť, no potom sa k tomu od Avonu určite vrátim.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops