středa 12. března 2014

Recenze na nová PLAYBOY 24h hydratační tělová mléka

Hezký podvečer všem,

dnes tu mám recenzi hned na tři tělová mléka, která slibují 24 hodinovou hydratací od PLAYBOY, které jsem dostala na testování od blogerky.cz. Nejdříve shrnu všechny dohromady a pak se rozepíšu o každém tělovém mléku zvlášť. U všech třech produktů je hezké balení s 250 ml tělového mléka. Nevím jistě, jestli jsou už na trhu v České Republice, protože jsem hledala na internetu cenu, kterou jsem nikde na žádném eshopu nenašla.Musím říct, že velmi dobře hydratují a navzdory tomu se rychle vstřebávají. Jsou dermatologicky testována a jsou vhodné pro normální, až suchou pokožku. Všechny tři moc hezky voní,  i když každé mléko jinak, ať více, či méně intenzivněji. A jdeme se podívat na tyto sexy miláčky trochu podrobněji. Je tu nutné podotknout, že na každé z nás bude mléko vonět jinak, protože nemáme všichni stejnou přirozenou vůni. 

PLAYBOY PLAY IT LOVELY - tak takhle růžová kráska voní po pivoňce. Vůně u tohoto produktu mi přijde nejvíce výrazná hned na první přičichnutí. Když jsem jí ale testovala na těle, už tak moc cítit nebyla, v porovnání s dalšími mléky. Každopádně moc hezky provoní celé tělo. 


PLAYBOY PLAY IT SEXY -  voní krásně po vanilce a voní mi o chlup víc, než první tělové mléko. Vzhled produktu se mi líbí ze všech nejvíc,  


Třetí a zároveň poslední zástupce, PLAYBOY SUPER PLAYBOY, mi voní ze všech nejlíp. Má vůni jahod a opravdu jsem si ho zamilovala. Kdybych si měla vybrat jedno tělové mléko z těchto tří, bylo by to právě tohle. Přijde mi, že na mém těle voní nejlépe. Tuším, že právě k tomuto tělovému mléku je i voňavka, kterou mám také oblíbenou :)



Tyhle ušáky jsem si moc zamilovala, používala jsem je teď každý večer po sprchování a musím říct, že hydratovaná pokožka vydržela až do rána. Určitě mohu doporučit. Máte s Playboy nějákou zkušenost? Karolína


1 komentář :

  1. Tělové mléka této značky mě neskutečně moc lákají:) Ale přece jen jich mám teď doma hodně,až mi, ale dojdou určitě vyzkouším to jahodové :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops