pondělí 17. března 2014

Kosmetika Body Basics

Hezké pondělí,

o kosmetice Body Basics už jsem toho docela dost slyšela. Nikdy jsem této kosmetice nevěnovala pozornost. Až do té doby, než jsem ve Fashion Aréně v Praze našla prodejnu s těmito úžasnými výrobky! S přítelem jsme si koupili peelingový sprchový gel, sprchový gel a vlasový kondicionér (o kterém Vám napíši recenzi jindy). Musím říct, že všechno moc krásně voní. Oba dva sprchové gely mám v jahodové vůni a nemůžu si je vynachválit. Ceny v normálních obchodech jsou za oba tyto jahodové produkty o dost vyšší, cena se pohybuje okolo 250 Kč za kus, já je ale pořídila za čtvrtinu. Obsahují 250 ml. 

Peelingový sprchový gel voní, jako lesní jahody, trochu kysele a to mám moc ráda. Má jemná zrníčka, což je moc příjemné. Obsahuje totiž rozdrcené skořápky mandlí a tím odstraňuje odumřelé kožní buňky a nečistoty. Peeling by měl hydratovat a čistit pokožku. Pokožka je po umytí hebká a krásně provoněná. Používat by se měl 1-2x týdně a nepotřebujete další sprchový gel, jako je to u běžného peelingu. Jsem nadšená!


Sprchový gel voní o něco více sladce než peeling, každopádně jsem si ho oblíbila úplně stejně. Je vhodný pro všechny typy pokožky a stejně jako peeling krásně provoní celé tělo. Musím říct, že vůně je tak úžasná, že mě úplně svádí sprchový gel ochutnat, což zní divně, ale je to tak. S tímto sprchovým gelem je koupel opravdu úžasná a krásně se u toho relaxuje a odpočine.

Produkty Body Basics jsou úžasné, nikdy jsem nenašla produkty, které by tak úžasně voněly, takže je určitě zkuste, protože se to vyplatí :) Určitě si plánuji koupit další a další, protože jsem z nich nadšená! Mějte se krásně, Karolína



5 komentářů :

  1. Možná že bych mohla vyzkoušet :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem si ve Fashion aréně všimla obchůdku, ale raději jsem tam nelezla. :D Peeling vypadá skvěle. :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops