neděle 4. ledna 2015

To nejlepší z roku 2014

Krásnou lednovou neděli všem!
Doufám, že jste měli krásné Vánoce a hezký příchod do nového roku. I když mám teď spousty jiných starostí (dejte mi vědět, jak zvládáte stres ze zkouškového období, protože já to nějak nezvládám), našla jsem si chvilku na zhodnocení roku 2014 a našla ty nejlepší produkty nejen z kosmetiky. Tak jdeme na to!

Z vlasové péče jsem toho našla docela dost. Musím říct, že tento oddíl mi asi udělal tu největší službu, protože moje vlasy pomoc opravdu potřebovaly. Maska na vlasy byla můj první úlovek, narazila jsem na ní na začátku roku a za celý rok jsem nepřišla na nic lepšího co se týče účinku. Je to čokoládová maska od Black Professiol Line. Vlasy krásné vyhladí a má opravdu skvělé výsledky. Jediné, co mi trochu vadí je vůně, protože je chemická. Bezoplachový kondicionér od Gliss Kur mě také mile překvapil. Koketovala jsem s ním už dřív, ale tentokrát jsem si ho koupila i já a je opravdu fajn. Suchý olej na vlasy od Dove je také bezva (recenze zde).A konečně Tangle Teezer. Dokáže rozčesat i moje zlobivé vlasy. Od té doby do ho mám už jiný nepoužívám.


Péči o pleť jsem tento rok trochu pozměnila. Jediné, co mi zůstalo je výživný krém od Ryoru, na který nedám dopustit. Čistící pěna od Medik8 byla asi to nejlepší z péče na obličej, na kterou jsem mohla narazit. Skvěle odličuje a nevysušuje. Micelární voda od Eucerin byla také příjemná změna. Vítamín E od Monoderm mi zase pomohl s léčbou ekzému a opravdu fungoval. Balzám na rty od Yves Roche mě zaujal jak vůní, tak účinkem a sáhla jsem po něm vždy, když jsem neměla náladu na rtěnky. 



Péče o ruce jsem také nezanedbávala. Okolo maturity jsem si přestala kousat nehty a tak jsem konečně začala využívat laky na nehty. Naprostou jedničkou jsou pro mě laky od OPI a mile mě překvapily laky od Rimmelu. Jednička z krémů na ruce je rozhodně krém od Dove, který úžasné voní a hezky hydratuje. Škoda jen, že před vánocemi jsem si znovu nehty začala kousat. Doufám, že s novým rokem se moje přání vyplní a já zase přestanu s tím odporným zlozvykem. Dokázala jsem to jednou, dokážu to i podruhé!  


Pomyslnou první příčku získává také tělový krém od Yves Rocher s hruškovou vůní, kterou jsem si oblíbila hlavně na podzim a zimu. Další produkty od Yves Rocher jsou sprchové peelingy, které jsme s přítele používali opravdu hojně. Zkusili jsme meruňkovou a malinovou vůni a teď se těším na ostružinovou a malinovou vůni, na které ještě nepřišla řada. Dove invisible me konečně překonal moje potící "problémy" a zatím jsem na žádný lepší přípravek proti pocení nenašla. Také jsem přestala používat jednorázové holící strojky a začala používat holící strojek Venus, který se nedá s těmi jednorázovými srovnávat.


A hurá na dekorativní kosmetiku. Make-upy roku mám hned dva. Lasting finish od Rimmelu si získal hned několik blogerek včetně mě. Hlavně tedy světlým odstínem. Make-up od Loreal LUMI Magique je také super. K make-upům patří také báze, jedničkou letošního roku je Stay Matte od Rimmelu a to z toho důvodu, že obstál mé citlivé pleti. Nejlepší pudr byl za rok 2014 transparentní sypký pudr od Essence. Konečně nemusím řešit odstín pudru a transparentní odstín to vyřeší. 


A u pudrových produktů také zůstaneme. Zůstala jsem věrná zapečenému bronzeru od ELF, kterého nejspíš ještě dlouho nikdo nepřekoná. Tvářenky od ELF jsem také používala hojně. Jedničkou je značka Jordana a jejich tvářenky, které za málo peněz udělají super službu. K vánocům jsem dostala i další odstín, tak doufám, že mě nezklame.


Parfém roku je svěží vůně od Hermes, který je přesně podle mého gusta. Voní totiž citrusově. Poslední dobou jsem si také oblíbila i vůni od Guess, který jsem dostala pod stromeček, tak třeba ten bude jedničkou za další rok. 


Jedinečnou paletkou je paletka od Too Faced, a to Pretty Rebel, na které už je pomalu ale jistě vidět, jak moc jsem si jí oblíbila. Od stejné značky zbožňuji i bázi pod oční stíny, protože stíny potom dlouho vydrží a jsou o dost více pigmentované. Díky plesu jsem se zamilovala i Color Tattoo od Maybelline, protože vydrželi celý večer.A jako poslední řasenka od Benefitu. Je to řasenka Better Than Sex, která  je sice dražší, ale dělá skvělé řasy.


A konečně i rty. Jedičkou jsou značky Sleek, Astor ale i Gabriella Salvette. Díky Sleeku jsem začala nosit výrazné rtěnky. Astor si mě získal hydratačními rtěnkami Soft Sensation. A GS zase odstíny, které mi perfektně sednou. 


A aby tu nebyla jen kosmetika, jsou tu i mé oblíbené Yankee Candle. Naprostou jedničkou je vůně Cranberry Pear, kterou jsem dostala k vánocům, protože vosk voněl úžasně. Uchvátila mě také vůně Beerylicious, protože zbožňuji borůvky. A v neposlední řadě Spiced Orange a Cranberry ice.


Ráda bych ještě udělala oblíbence z jídla a pití, zajímalo by vás to? Tím, že bydlím s přítelem jsem se musela začít starat o domácnost a vařit - tak mám větší rozhled. Jaké jsou vaše oblíbené produkty za rok 2014? Mějte se krásně, K. 

7 komentářů :

  1. Moc hezky zpracovaný článek :)) Máme společného oblíbence, a to olejíček od Dove :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný článek :) Tangle Teezer mám už od loňských Vánoc a jiný taky nepoužívám :)
    ChickFlickCherryBlog

    OdpovědětVymazat
  3. Pekny clanek :) s nehty ti fandim. Mam stejny problém z detstvi, kterého se mi tezko zbavuje. Behem roku dobry, ale jak přijde zkouskove a stres... Ostříhat a nalakovat - rimel je tento rok taky mym favoritem :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super clanek. Eucerin je skvela micelarka.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Eucerin micelárka je skvelá a ten púder Essence to je veľká škoda, že ho už prestali vyrábať, áno, nahradili ho kompaktnou verziou ale to už nie je to isté.

    OdpovědětVymazat
  6. Oblíbenců máme společných hned několik - makeup, pudr, tvářenku, dál taky máslíčko Astor a taky rtěnky od GS jsou super.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  7. pěkný článek :) Tangle teezer mám taky, ale ještě si zvykám, že ho mám :D Moc mě lákají paletky od Too Faced, asi si ji budu muset pořídit :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops