středa 15. října 2014

Krém na obličej od Eucerinu Anti Rotungen

Ahoj všem,

dnes tu mám recenzi na velmi zajímavý krém, který se bude líbit těm z vás, které mají červené flíčky na obličeji. Je to krém od Eucerinu Anti Rotungen. Za necelé čtyři stovky si pořídíte 50 ml krému v krásně skleněné lahvičce. Má SPF 15 a ochranu proti UVA. Krém mám od Vánoc, takže si myslím, že už je to dost času na to, abych vám mohla podat pravdivé informace. Je to krém na suchou a citlivou pleť se sklonem k červenáním. Velmi zajímavé je, že je zelený, takže má okamžitý účinek. Tím, že je zelený tedy neutralizuje ty červené flíčky, které mám od ekzému. Co se týká hydratace, není největší, já tedy potřebuji o dost více hydratace, takže ráno používám tento od Eucerinu a večer od Bidermy, který je více hydratační, ale má jiné mouchy. Je dost vodový, ale rychle se vstřebává a vůně je velice jemná a příjemná. Účinek je opravdu okamžitý, červená místa jsou méně viditelná. Krém se ale nemůže aplikovat na víčka, takže to je menší mínus. Každopádně krém mi vyhovuje a opravdu se mi líbí. Cena se mi zdá přiměřená, protože opravdu funguje a mohu vám ho doporučit. Ráda si ho pořídím znovu. Jak jste na tom vy? Který krém používáte vy? Mějte se krásně, Karolína



3 komentáře :

  1. Myslíš, že by byl vhodný pro mě, když mám citlivou plet se sklonem k červenání, ale nemám ji suchou, ale problematickou?

    Just Be Yourself

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pokud máš normální pleť a nepotřebuješ tolik hydratace, tak myslím, že by mohl být dobrý

      Vymazat
  2. Tento krém mám, ale používam ho málokedy pretože na moju mastnú pleť je hydratačný až príliš. Radšej používam Effaclar H od La Roche-Posay, ten je určený pre mastnú pleť a hydratuje tak akurát.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops