pátek 13. června 2014

Moje chvilky s angličtinou

Ahoj,

dnes si trochu odpočineme od kosmetiky, protože blogerky.cz mají zajímavou VÝZVU jazykové školy Tutor - www.tutor.cz. Můžete vyhrát dárkové certifikáty, takže s chutí do toho, zvláště, pokud právě budete maturovat a angličtina, nebo jiný jazyk vám třeba dělá problémy. Angličtina mě bavila už od 3 třídy, kdy jsem se jí začala učit. Neříkám, že jsem měla samé jedničky, ale většině jsem rozuměla.Trošku mě překvapilo, když jsme jako rodina jeli na Mallorcu a já řekla barmanovi, že si dám "Colu light" a on mi přinesl obyčejnou vodu. Další den se to celé opakovalo, a tak to dopadlo tak, že jsem na věci, které jsem chtěla jen ukazovala. Od té doby se anglicky docela stydím mluvit, ale minulé léto jsem měla příležitost si týden povídat s rodilým američanem a dost mi to pomohlo. Ze začátku jsem moc nepovídala, ale po pár dnech už jsme si docela rozuměli. 

Nejhorší bylo, když jsem chtěla anglicky říct, že mám strach a řekla jsem I AM SCARY místo I am scared. Výsledkem byl obří výbuch smíchu a mě to okamžitě došlo. Celou dobu si ze mě dělali všichni srandu, ale je pravda, že tenhle rok se mi maturita z angličtiny (zejména ústní část, které jsem se bála nejvíc) povedla moc hezky. A jak jste na tom s angličtinou vy? Mějte se krásně, K.

p.s zítra se stěhuji do nového bytečku a konečně začni třeba i natáčet videa..:) 

1 komentář :

  1. Angličtina je v dnešní době prostě nutností :) a vůbec nechápu, že se jí třeba ještě dneska někteří brání... je tolik možností jak se v ní zdokonalovat :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops