neděle 29. června 2014

Body splash? Nezbytná věc na léto!

Krásnou neděli všem,

i když dnes venku není ideální počasí, mám tu jeden super tip na horká léta. Tělový sprej, neboli body splash je pro mě super volba. Tato "vychytávka" u nás není moc známá (co já si pamatuji, tak první body splashe dělal, a dělá AVON), ale "boom" nastal až minulé léto, kdy je začali vyrábět i ostatní výrobci. Já mám doma hned čtyři, protože si bez nich prostě odpoledne nedokážu představit. Když jsem bydlela ještě na severu, kde nebylo metro a hromada lidí, tak jsem nepotřebovala až zase tak osvěžení během dne. Doma máme bazén, takže to je ideální. Tady v Praze je to trochu horší. Docela často se mi z horka a vydýchaného vzduchu dělá špatně, a proto mám u sebe v kabelce vždy nějákého pomocníka, který mě alespoň na chvíli osvěží. Musím říct hned ze začátku, že všechny spreje, které mám doma, voní úžasně. Mám tedy dva od Avonu, jeden od Balea a také, (světe div se) od HMka. Co se týče cen, není to nejhorší, vždy jsem je pořídila okolo 80 Kč. Za mě je prostě jednička ten z HM, protože úplně božsky vanilkové voní (mimochodem, asi si zajdu pro jeden do zásoby, teď ho totiž vyprodávají. A ostatní si stojí tak něják nastejno, při čemž mi nejméně voní ten s pomerančem od Avonu. 

Pokud se mě tedy ptáte, jestli patřím mezi ty, komu tyto spreje vyhovují, rozhodně říkám ano. Pro mě je to takový super zlepšovák. Mohu je tedy jen a jen doporučit! Jak vy bojujete proti horkému létu? Užívejte prázdniny, Karolína.


8 komentářů :

  1. Takové tělové spreje jsou nejlepší na léto :) Já mám od Oriflame :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám jeden, který jsem vyhrála, ale nějak si nedokážu představit, že s tím budu chodit po Praze a stříkat do na sebe. :D
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  3. Chtěla bych si pořídit od Balea Mango Mambo :)
    http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Teď jsi mě navnadila na ten z HMka, viděla jsem ho už dříve, ale nijak jsem mu nevěnovala pozornost... Budu se muset na něj mrknout :) A mimochodem - máš úžasnou kvalitu fotek, jak od profesionála :)

    http://berrytheblue.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji za pochvalu, přítel je fotograf, takže mi jeho foťák hodně pomáhá :)

      Vymazat
  5. ja tieto spreje nepoužívam, ale aktuálne mi jeden prišiel od Avonu, tak som naň zvedavá.

    OdpovědětVymazat
  6. Takéto spreje milujem :)
    Pozývam ťa na moju giveaway :)BellesFleurs

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadají skvěle :) Já občas na osvěžení používám termální vodu od La Roche Posay :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops