čtvrtek 13. února 2014

Recenze na hydratační rtěnku ROUGE COCO v odstínu 40 Charme od Chanel

Ahoj všem,
dnes tu mám recenzi luxusnější kosmetiky, je to rtěnka od Chanel z kolekce Rouge COCO, v odstínu 40 Charme. Je to moc hezká růžová barva, kterou jsem si zamilovala hned na první pohled. Barva odpovídá barvě na fotografii, je dobře pigmentovaná a stačí opravdu jen jeden tah a rtěnka je dobře viditelná. Rtěnka má velmi hezké balení (přiznám se, že lepší jsem nikdy neviděla), je vidět, že si na tom dali výrobci záležet, protože obal je pevný a v černo-zlaté variantě a to oceňuji. Rtěnka je hydratační a musím říct, že je opravdu dobře hydratuje a na rtech je moc příjemná. Nelepí a nezalézá do vrásek. Rtěnka voní velice příjemně - jemně a málo, nenávidím rtěnky, které voní, protože vůně mi po delší době začíná dost vadit. Teď ale k té méně příjemné věci - ceně. Ta se pohybuje okolo 900 Kč za jedno balení, což má 3,5 gramů. Je jasné, že ne každá si může takovou rtěnku pořídit.  Rozhodně jsem také toho názoru, že zde si připlácíme hlavně na značce. Já jsem jí dostala k Vánocům od přítele a udělal mi tím opravdu radost (i když jsem ze začátku žádnou takovou drahou rtěnku nechtěla). Myslím si, že je dobré mít ve své kosmetické taštičce alespoň jednu kvalitní a dražší věc (rozhodně netvrdím, že levné věci nejsou kvalitní) - tak proč ne zrovna rtěnku, která Vám dokonale sedne odstínem a obstojně vydrží na rtech i několik hodin? A navíc (jak mohu potvrdit) pozvedne sebevědomí? Časem bych si chtěla pořídit další rtěnku, zalíbila se mi jedna v nude odstínu, tak uvidíme, jestli ve své sbírce najde tato rtěnka ještě časem kamarádku. Já osobně bych jí určitě doporučila, používám jí moc ráda. Co si myslíte vy o drazších rtěnkách? Zkoušeli jste nějákou, která stála, či naopak nestála za to? Hezký večer, Karolína



2 komentáře :

  1. Ne vždy je drahá věc nejlepší. Proto jsem zatím žádnou drahou nekupovala:) Samozřejmě pokud bych měla peněz na rozhazování tak asi ano, ale vzhledem k tomu, že ne, tak by mi těch peněz bylo líto :)

    OdpovědětVymazat
  2. Takhle drahou rtěnku jsem ještě nezkoušela a ani nemám v plánu. Cena 900,- je pro mě až příliš, když jsem spokojená s ohodně levnějšími kousky. Ale pokud si to někdo kupuje, neodsuzuju to, každý utrácíme peníze za něco jiného :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops