čtvrtek 5. února 2015

Dove Oxygen Moisture

Hezké odpoledne,
konečně mám za sebou poslední zkoušku, takže se můžu na plno věnovat tomu, čemu bych ráda. Takže i na blog se najde čas. Konečně. 

Pokud si vzpomínáte, na podzim jsem byla na tiskové konferenci Dove, kde nám předváděli novinky. Psala jsem recenzi na suchý olej, který je super a konečně přišli na řadu šampón a kondicionér, které jsem v poslední době zkoušela. Bohužel už to není taková hitparáda. Zkoušela jsem tedy šampón a kondicionér Dove Oxygen Moisture, který by měl dodat objem, ale zároveň vlasy také vyživit. Už po první aplikaci jsem si říkala, že je něco špatně, i po umytí byly vlasy totiž docela mastné, zralé na další umytí. Říkala jsem si, že jsem možná udělala něco špatně, a tak jsem šampónu a kondicionéru dala další šanci. Výsledek se ale bohužel opakoval, a to i přes to, že jsem si vlasy šampónem myla dvakrát. V té době jsem shodou okolností byla u kadeřnice, kde jsem se jí na to ptala a ona mi řekla, že to může být tím, že jsem se dlouho nebarvila. Tak jsem si tedy řekla, že to ještě zkusím a několik dní jsem tuto řadu ještě používala. 

Musím přiznat, že to bylo o něco lepší, každopádně mastné vlasy jsem měla tak jako tak. Moje vlasy jsou spíše suché, takže tomu prostě nerozumím, na mastné vlasy to musí být katastrofa. Doma mám ještě masku na vlasy, tak jí dám možná ještě někdy šanci, protože šampón byl také v DM boxu. Každopádně tyhle dva produkty daruji mamce a uvidíme, jak bude spokojená. Moc mě to mrzí, protože jsem se na tyto produkty velice těšila. Pro mě tedy jedno velké zklamání. Každopádně mám doma ještě jednu řadu, tak doufám, že bude lepší. Zkoušely jste tento šampón a kondicionér? Jsem jediná, kdo má podobný problém? Mějte se hezky, K.



2 komentáře :

  1. Já jsem spokojená a moje kamarádka, která má jemné vlasy si řadu taky chválí. Mastění jsem nepocítila, já si tak i tak musím mýt vlasy ob den. Jestli máš suché vlasy, pak pro tebe bude asi vhodnější zlatá řada Oil Care :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Neskúšala som, ale toto je už druhá recenzia kde čítam, že tento rad sa nevydaril, mne Dove sedí, mám rada tak ich šampóny ako aj kondicionéry, ale asi najlepší je ten olejový.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops