čtvrtek 6. listopadu 2014

Yves Rocher Pear Caramel LIMITOVANÁ EDICE

Hezký čtvrtek všem!

Přináším Vám první dojmy z limitované edice od Yves Rocher s vůní hrušky a karamelu. Hned jsem ho tuto limitku v obchodě viděla, líbil se mi obal. To jsem ovšem ještě nezkoušela vůni. Chtěla jsem si koupit jen sprchový gel, protože s přítelem máme tyto produkty od Yves Rocher moc rádi. Bohužel (nebo díky Bohu) se mi vůně natolik zalíbila, že jsem si z obchodu odnesla nejen sprchový gel, ale také tělové mléko a svíčku. Dá se říct, že díky této vůni se stal podzim mým nejoblíbenějším ročním obdobím. Za tyto tři věci jsem v obchodě nechala necelou pětistovku. Moc jsem se těšila domů, až všechno vyzkouším, protože ta vůně je skvělá a to i přes to, že hrušku nemám v lásce. Připomíná mi to podzim, zimu a pohodu. Zatím jsem zkoušela jen tělové mléko, ale je tak skvělé, že jsem se rozhodla, že vám o všem povím co nejdřív, aby jste si limitku mohli také koupit. Balení je moc hezké a musím říct, že pokud bych podobný dárek dostala pod stromeček, byla bych nadšená. 

Jak už jsem říkala, zkoušela jsem teprve tělové mléko, ale nepochybuji o tom, že zbytek bude také úžasný. Plánuji si s touto vůní koupit také toaletní vodu, protože se té vůně snad nikdy nenabažím. A také si koupím pár produktů do zásoby. Proč nedělají takové skvělé produkty stále a dávají je jen do limitovaných edic nikdy nepochopím. Tělové mléko je docela dost vodové, ale velmi rychle se vstřebává a NELEPÍ! Moc hezky hydratuje a musím říct, že vůně vydrží na pokožce velice dlouho. Krásně, jemně voní, takže vám vůně nepřijde moc vlezlá a navíc voní velice přirozeně, žádná chemie z produktu cítit není. Tato limitka mě velice nadchla a já jsem dlouho necítila tak úžasnou vůni, která by mi sedla. Navíc na toto podzimní období je jako dělaná! Můžu 100% doporučit. Určitě se jděte aspoň podívat a přivonět do obchodu a uvidíte, že domů nepůjdete s prázdnou. S přítelem si brousíme zoubky i na ostatní zimní limitky. A abych těch hrušek nebylo málo, tak Vám ještě povím o jednom steak housu na Andělu (jmenuje se Elbarrio), kde jsme si mimo jiné dali výbornou Pošírovanou hrušku s čokoládou pěnou. Vypadá úžasně, co říkáte? Mějte se krásně a dejte mi vědět bez čeho si podzim nedokážete představit vy, Karolína.






9 komentářů :

  1. Zrovna ta hruska me nelaka, ale ted mi prisla ostruzina a to je vune, uzasna. Urco mrknu po dalsich produktech.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mě nelákala, ale přítel mi řekl, ať se jdeme aspoň podívat. Neodolala jsem :)

      Vymazat
  2. Já mám na to chuť :D Mohu se zeptat, kolik stála ta svíčka? Děkuji:)

    OdpovědětVymazat
  3. sviečku mám tiež :) ale tá vôňa toaletnej vody z tejto limitky ma trochu sklamala - voňala mi skôr vanilkovo, sviečka vonia krajšie

    OdpovědětVymazat
  4. Už se na jejich nové produkty chystám . Máš moc pěkný blog jsem ráda že jsem na něj narazila :)

    KlarissAddell

    OdpovědětVymazat
  5. Moc mě produkty zaujaly i ta svíčka má krásný obal, chystám v YR nákup, tak si určitě budu muset nejmíň 1 věc z této řady koupit :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  6. Musím říct, že tahle limitka voní krásně. Jen mě děsně zklamalo, jak moc veliký otvor má tělové mléko. Vždycky si ho dám až moc ... Ale jinak fakt super :-) Eva

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops