středa 18. února 2015

Yves Rocher regenerační šampón a maska na vlasy s bio jojobovým olejem

Hezkou středu,

jsem tu znovu s dalším recenzí. Tentokrát na značku Yves Rocher a jejich regenerační vlasovou péči pro poškozené vlasy, kterou posledních pár týdnů používám. Začala sem jí zkoušet hned po velkém zklamání s Dove Oxygen Moisture řadou a doufala jsem, že tentokrát už budu spokojená. A vyšlo to! Když jsem se doma začetla do složení, byla jsem mile překvapená, protože neobsahuje silikony a parabeny. Z výsledku jsem byla nadšená. Vlasy jsem měla krásně lesklé a jemné i bez silikonů. Bez umytí mi vydržely hezké klidně i tři dny. Šampón má 300 ml a stojí okolo 80 Kč, maska 150 ml a stojí 199 Kč, teď jsou ale v YR slevy, takže tyto produkty seženete za lepší ceny. Vůně je velmi jemná a připomíná mi vůni kadeřnických produktů, ale o dost jemnější. Myslím si, že oba produkty za koupi stojí a vyplatí se zainvestovat, protože vlasové produkty z drogérie už vůbec nepoužívám (upřímně se to opravdu nedá srovnat). Které produkty máte od Yves Rocher rádi vy? Mějte se skvěle, vaše Karolína



4 komentáře :

  1. šampon od této značky jsem měla jednou a moc ně nenadchnul :-/

    OdpovědětVymazat
  2. já Yves Rocher miluju a zrovna tuto řadu se chystám nyní používat :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja mám tú masku na poškodené vlasy a aj keď mne osobne až tak nevonia na vlasy je vynikajúca, vlasy sú po nej také ľahké, žiadny pocit zaťaženia ako po silikónových maskách.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
  4. Kosmetiku od Yves Rocher mám hodně ráda. Zrovna včera jsem psala recenzi na jejich tělový peeling :) Mám nejradši jejich řasenku, která je fakt super a teď bych chtěla vyzkoušet ty jejich balzámky :)

    http://life-by-mrsjagr.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops